Bra.

Yo yo yo.
Jag mår bra just nu. Har ingen aning om varför men jag mår bra iaf. Jag borde må rätt så dåligt men jag orkar inte. Känner för att vara lite mer positiv nu. XD

Öhm. ja, skriver svenska för tillfället och jag tycker det går rätt bra, men så tycker jag alltid det nu för tiden och kolla bara på hur det gick på engelska-arbetet. hrmph!

Var hos farmor idag också, det var trevligt. Jag tror att anledningen till att jag mår så bra är för att jag såg hur bra hon mådde, har sett henne mycket sämre än i det skicket hon är nu. Hennes doktor säger att hon är bra också. =) =D

Hon bjöd också på väldigt god mat. Vi andra har märkt att hon gillar att hjälpa till, så om hon vill hämta något eller ge en något så hämtar hon det själv. För om alla hämtar saker hela tiden åt henne så tror jag att hon känner att hon inte spelar någon roll.

Aja, lyssnar på M.I.A. för tillfället. Bra musik att plugga till om ni ville veta. Men men.

Ja, nu ska jag fortsätta skriva på mitt underbara arbete som blir så jävla bra. ^^


Stay Fluid// Carl

Igen! ^^

Här är den bästa låten ever! XD watch


Human.

Jag har inte så mkt att säga.
Jag vill mest att du ska lyssna på en utav världens bästa låtar som någonsin har gjorts i den mänskliga historien. Jag dör när jag lyssnar på den. Men bara mentalt. ¨


http://www.youtube.com/watch?v=wvVOoCKjonY&feature=related


KOlla IN den!!! GAGAGAHAHAHHAHAHAStay Human // Carl

Lusia.

Hae.
Lusia stavas inte så. men vem bryr sig?

Jag har fått ett nytt té av morsan som smakar Pocahontas. Eller, jag tänker på henne när jag dricker det. Det roliga är typ bara att det är ett lucia-té.

Jag ska få pengar också snart. Mycket pengar på en gång, typ 1200 :O. OMFG det är mycket. Hade förväntat mig 800 så ni fattar vad jag menar. ^^

Öhm. Jag gillar musikgalor, speciellt p3 Guld och Grammisgalan. Jag har röstat på Grammisgalan idag. Jag älskar Musik<3.

Gaahhh!!

Orka snacka om matte. räknar bara. Kanske ska få hjälp av en expert. låter bra det. Kan behövas. !!!!
Öhm. Sedan så ser jag fram emot helgen också, för och kolla på film med kompisar är väldigt roligt. :D
Stay Paperish // Carl

Ta-dah!

Här är ännu ett inlägg från Carl aka. Cromeo.

Han är för stunden upptagen med att plugga franska och kan meddela att det går mycket bättre än vad det gör med matten, men ingen bryr sig så...WHAT THE FUCK!?


Jaja, jag är föresten lite sur på mig själv för jag hittade ett asgött recept på någon nederländsk pepparkaka som verkade ASGOD. och då menar jag verkligen så god så att man dreglar på receptet och sedan måste hämta en massa papper för att torka upp det. Iaf. jag skulle baka det om jag hittade det. ^^

Öhm. Ja, annars har jag hittat en massa bra musik och jag ska till Arvika nästa år.! så är det bara. ingen snack om det. ! :D

Mja, annars går det väl sådär med mina 6 språk som jag försöker lära mig (A, E, F, I, Sv, Sp). DEt känns som om man tar vissa språk före andra. t.ex. sådana man har viktiga saker i. Har t.ex. blivit grovt mycket sämre på spanska, engelska också lite. Men men.

Jag vill egentligen snacka om mitt kärleksliv men det är så intressant så ni skulle sjukanmäla er i en vecka om ni hörde om den. =) (sant)


Ha det bra och fiska lugnt. Helst inget alls men ni är konstiga så jag fattar om ni nu råkar göra det någon gång, (grupptryck)


Stay Fishy// Carl

Filmkväll och lowness.

Ja, igår var det alltså filmkväll hos Ms. Nilsen i Torsred. Bodde fint gjorde hon minsann, nästan som en prinsessa, med ett eget rum längst upp i tornet (typ som en vind men ändå inte). Trevlig familj hade hon också, eller aa. Snackade ju inte med hennes farsa och lillasyrra, men de är nog också rätt trevliga.

Öhm. Vi såg 3 ganska olika filmer.

1. Sex and the City (Drama)
2. All the Boys Love Mandy Lane (Skräck)
3. Step up 2 the Streets (Drama/Dans?)


Mja, den första filmen var nice, den andra filmen var ball och den tredje filmen var typisk, typisk amerikansk, men rätt okej ändå. (Kan vara för att jag missade typ 1/4 av filmen. xD

Jaja, idag var jag låg. På engelskan. Jag tror inte att någon såg det men ja, det hände ett och annat samtidigt i min hjärna då kan jag säga. Men jag orkar inte räkna upp det nu. =)

Har inte gjort något skolarbete idag. Unfortunately. Men det får bli i morrn och på torsdag.

Franskaprov på tors och svenskaprov (inlämning) på fre.

Ja, det blir nog bra. ^^


Stay Better // Carl

Ìslensku.

Ett sådant har jag inte i kortspel. Men i verkliga livet kanske. Det måste jag ha, annars skulle jag ha fallit ihop i bitar nu.


"Er þú englendingur?
Nei, ég er íslenskú."


Ja, som ni förstår så har jag börjat mitt intensiva pluggande av isländska. Jag har inga planer på att dra till Island eller så men det är bara det är att det så ballt språk.

Mja, jag skulle btw dö om jag inte fick mitt té. ^^
Audrey Tatou är en mkt fin och bra skådespelerska.

Jag laddar ner mkt musik från Limewire och jag tycker att det är bra för utan ny musik så dör jag också.

Det var nog allt. Sjukhuset och filmkväll i morrn. :O

Bless, blees.


Stay Nordic // Carl

Die another day.

Jag tror nog att jag dör en annan dag helt enkelt. Idag och resten av dagarna fram till måndag är rätt chill. ^^

Det tror jag iaf. Det finns inte så mkt att göra i skolan. Tog inte med mig varken matten eller svenskan eller franskan hem så det är bara att chilla. Ska börja arbeta hårdare när det drar igång. =)

Öppeet hus idag. Och OM det var öppet. det var vidöppet. Mera öppet kan det inte bli. Så öppet så att man kunde snacka hursomhelst, närsomhelst. Inte för att det störde några som redovisade i mitten av alla ekon. Nej, nej. verkligen inte. Det slutade med att jag också pratade inte så lågt någon gång ibland, så jag kan inte skylle på någe.

Men det är skönt att ha en syndabock ibland faktiskt. XD
Stay You// Carl

On fait l'amour.

Så heter en riktigt bra elektropoplåt med Ysa Ferrer. Ifall ni nu skulle undra. ^^


Öhm. Ja. Vad ska man säga. Var tänkt att jag skulle sova i thn idag men det blev ändrade planer. Alla de som jag har sovit hos förut har visst varit upptagna ikväll. Synd, synd. Så gåre.

Det som verkligen är synd är att jag gick runt på stan i 2 timmar med en massa packning. Det gjorde ont. Endel saker som jag hade med var helt i onödan. ändå...

Jaja. There is a tomorrow anyhow.

Ja, snackat med Kathryn idag och det ser bra ut. Det stod ju som sagt "let's talk" på första uppgiften, så vi talkade. Hon sade att hon inte uppskattade att jag typ hade plagierat två meningar och jag skäms för det, jag gjorde det inte med mening men jag visste inte annars hur jag skulle skriva. Men nu vet jag. ^^

Kathryn är snäll. Hon frågade hur det gick på provet och jag fick en bit av hennes lussebulle. Fast det var innan vi snackade. XD


Stay Cokkie// Carl

I would like to.

Jag skulle vilja kunna komma ihåg hur man ändrar bloggens utseende, men jag har glömt. Det är iaf väldigt komplicerat, eller aa, typ.

Jag skulle vilja kunna flyga, men det kommer jag aldrig.

Jag skulle vilja att de drömmar som jag har blir till verklighet.

Jag skulle vilja sluta skriva nu.


Stay Energizing // Carl

Français.

Hej och inte god morgon, gillar inte att säga "god morgon" helt enkelt. Orkar typ bara inte.

Öhm. ska ha franska med Sarah, Sofia och Carine snarrt. Kul kul, jag kan glosorna tror jag. xD
Stort fail på matteplugget igår, men jag skrev upp allt som jag inte riktigt fattade, det är iaf bra. Och det var väldigt mycket kan jag lova. ^^

Men men, The Knife är bäst. Dra ut dina ögonlock så långt du kan om du inte håller med. :)

Mysbyxor idag också, jag känner att jag måste ha på mig det ibland, annars känner jag mig för steril.

Kvällsöppet på Tv4 igår var ett program som jag såg på för första gången. Det var faktiskt jävligt bra om jag får säga det själv. Lika bra som Debatt på svt1 typ. De snackade om manlig fåfänga, och shit var de argumenterade och var oense och shit. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker. Men kanske att det är okej för oss killar att bry oss om hur vi ser ut och kanske inte plastikoperera oss för mycket, då är man ju helt enkelt inte sig själv längre. Eller jag vet inte. Det ska iaf inte vara så att utsidan dominerar insidan hos en människa. ^^

Jaja, orka porka.


Ovar an Ut

Stay Pretty // Carl


I have sinned.

Eller. Ne jag vet inte. Men ibland så kan det kännas så iaf. Man tänker inte på det förrän efteråt. T.ex. om man håller på å skojja hela tiden, och man tror att personen som tar emot inte bryr sig eller vet att jag skojjar. Men om det blir för mycket så undrar kanske den andra personen om man verkligen har något bra och ärligt att säga för en gångs skull.

Jag vet inte.
Kanske.
Det är svårt.

Men, ja. Matten går bättre iaf. Jag vet nu vad k-värde är och vad definitionsmängd samt värdemängd. ^^Ah Heaven.!


Historian känner jag att jag kanske ska börja med och det ska jag.!

Öhm. Ja. Det var nog allt. ^^

Stay Living // Carl

Home alone.

Oj, för typ första gången är jag hemma utan att någon annan händelsevis är det okkså.
Jippi.

För det är ju typ inte 20 min tills min "kära" mor kommer komma inrusande och ställa typ 29 frågor om hur jag har det och hur allt har varit idag och om jag har frågat det och det till den och den och om jag har bestämt mig kring bla, bla, bla, bla.

Ja. men jag är okej. Debatten idag gick sådär, tyckte att jag var väldigt dålig. Men egentligen var jag nog rätt så bra. Det var inte så farligt som jag trott iaf, även fast det kanske såg ut så.

Öhm. G på engelskan också, AF asså. Jag är inte förvånad, eller aa...lite eftersom jag la ner sååå mycket arbete på det (inte ironisk, skratta inte, tyck synd om mig). Typ.

Nu har jag druckit svart chai-té. Ja, oj, tjoho vad gott.

Det är jobbigt att vara trött i skolan btw. För antingen så somnar man typ, och om man är i det stadiet så spelar det ingen roll att man är där för man fattar ändå inte vad läraren där framme snackar om.
Eller så har man väldigt roligt men någon som är nära en och då kan det komma sig att man ger ifrån sig vissa så kallade, "ljudvågor". Det är kul när man gör det själv men inte så kul när andra gör det. Så, aja bajja Caerl.

Det var allt för idag. Ska försöka göra matte, det gjorde i söndags. typ 15 min. ^^ jipppi..


Stay Ironic // Carl

Developing conversation.

Aka. utvecklingssamtal idag vare.

Det var intressant. Tänkte faktiskt skriva om hur jag kände mig innnan men jag var tvungen att gå på toa och sen var jag tvungen å gå och handla lite mat innan jag dog av hunger. Me muerto de hambre kan man också säga.

Öhm. Ja samtalet gick väldigt bra. Farsan var med och var glader och efteråt körde vi Pasi in till centrum efteråt. Hon var mycket tacksam. nästan för tacksam. Men det är bra. Bättre än tvärtom. ^^


Sen så hade jag tänkt att göra förbereda lite engelskadebatt. Mumsigt. Jag tror att det kommer bli asbra eftersom mina lagkamrater är mycket hängivna. jag med då också asså, asså jag, asså med, asså också, asså då. :)


JAJA, ORKA MERA POTATISAR. VI ÄR JU I SVERIGE.


Stay conversational// Carl

Looks.

Utseende spelar rätt så mycket roll.
Man blir dömd efter det, man inspireras av det, man växer i det, man känner sig ful i det.

Mm, vet inte riktigt varför jag skriver det här överhuvudtaget men ja, det var det som jag kom på för tillfället.
Det verkar också som om jag kommer att skriva 2 gånger idag.

Jag har tänkt på en annan sak också, jag blir rätt så påverkad av allt som jag ser och hör. Vilket nog både är bra och dåligt och det är nog btw jävligt svårt att inte bli påverkad. Jag lyssnar på det som låter bra och jag lyssnar på personer som antingen står mig nära eller som jag tycker verkar vara vettiga människor men som jag inte känner.

Jaja. En sak till som jag är tvungen att säga är att jag inte gillar människor som försöker tjäna pengar på andras missöde. Vet  inte riktigt hur jag ska formulera det men, ja typ asså, någon som vill tjäna på att någon annan inte gör det. eller nåt?! :S


Stay Lucky// Carl

Wish for thinking.

Hej.
Jag hade tänkt att skriva tidigare idag men något kom i vägen.

När man inte är önskad av någon. Kan man lika gärna skita i den personen. Det finns tusen andra saker som är mycket mer värda att ägna tid åt än att försöka övertyga den personen om att man vill vara med den. Kan låta dumt, kan låta idiotiskt och konservativt. Men jag tycker inte det.

Jag tycker inte heller att ni ska ta mig på orden utan anledningen till att jag skriver det här är för att jag måste det. Det är antingen för att jag inte har pratat med någon på ett tag eller för att jag helt enkelt har ett behov av att uttrycka mig.

Musikvideor har jag ägnat denna dagen åt typ. Och ZTV såklart. Hittat en massa bra låtar också.

Music is power.

Det var allt för idag. Peace out.


Stay Strong // Carl

Vänta.

Vänta är det enda jag kan säga nu för tiden verkar det som. Eller det är det som jag kommer att få göra iaf, vänta på pengar, på en skiva, på en skiva, på någon, etc.

Men annars är det bra, känner inget obehag över saker och ting som jag gjorde förra veckan och lite innan. Det är nog för att jag har gjort ett val. Jag kunde antingen fortsätta och öka chansen att bli ännu mer frustrerad, eller bara strunta i det och göra annat som jag tycker är kul med andra roliga människor.

Hoppas att Arvika blir av nästa år. Fixar eget camp och allt med "gänget" som är nu. ^^
Jag tror att jag får åka iaf, det borde jag. Om jag säger att jag inte kommer att dricka något iaf. Hahhah. mobbat, nemen ärligt, jag får hålla mig i schack, får ju tänka på diabetesen. Fixar sig!!! Gahahhhahaha!!!!


Det var trevligt hos Evelina i onsdags, schyst att du låter mig vara hos dig Evelina. ^^

Öhm. jag har inte gjort något matte heller för den delen sedan i måndags på lektionen. Men det ska bli av i helgen. Gör ju inte så mkt annat nyttigt iaf. Fast nu har vi ju flyttat lektionen från måndag till torsdag så då är det några extra dagar iaf.

Morötter.

För det är det som jag ser nu. Morötter. Vilket är en relativt god grönsak. Fuck you som inte håller med. Men du får tycka som du vill.

Öhm. Jag sitter nu och är hungrig samt skriver i den där utvecklingssamtallappen. Jag mår bra för övrigt. Tackar som frågar.

Jag har fortfarande inga pengar och det gör mig galen för jag skulle mycket gärna vilja åka till gbg i morrn och få Anna Ternheims nya skiva signerad av henne själv. Fucking helvettes jävla skit och jag tänker inte långa pengar ifrån någon för jag hatar att låna, kommer typ aldrig i hela mitt liv göra det.

Skulle egentligen lämnat in en bok idag men det får bli i morrn. Det är bara det att jag hade lånat den tills idag och jag hoppas innerligt att jag inte får "böta" för min synd. Det är ju faktiskt bara en skiva och ingen kommer vilja låna den ändå. Jag borde skicka in min svenskadikt också.

ÅÅhhh, World of Goo är så jävla kul. !!! fatta att jag var först i klassen å hitta det! suck on that! mohahahahah


Stay Goo// Carl


Tid till att tacka.

Hej.

Jag har mycket som jag skulle vilja säga till alla. Men det gör jag inte. Inte idag. Inte nu.

Jag har däremot mycket att tacka för i livet.

Jag vill tacka någon för att....
...solen skiner någonstans varje dag.
...det finns människor som vill hjälpa andra människor.
....jag har tillgång till mat när jag känner för det.
....jag har kläder.
...jag har pengar.
...jag har vatten i min kran.
...jag kan sova om nätterna.
...jag har två kroniska sjukdomar och ändå mår väldigt bra.
...jag har vänner som litar på mig och jag på dem.
....musik finns.
...alla mina sinnen är i behåll.
...min familj vill att jag ska vara med dem trots att jag nästan aldrig vill det.
...någon annan oftast lagar min mat.
...jag är mig själv och att jag är den jag vill vara.
...jag har möjlighet att göra de val jag har gjort och kommer att göra i framtiden.
...jag lär mig av mina misstag.
...alla människor får tänka som de vill, men inte agera precis som de vill.
...att jag har intressen som håller mig sysselsatt när människor inte kan.
...det finns onsynliga människor som gör saker utan att vi ser.


Listan kan bli oändlig, men det jag ville säga var iaf att jag är tacksam. =)Stay Grateful // Carl


Argumentative.

Jag kan inte komma ihåg att jag varit så här dum på ett tag. Jag hoppas , hoppas, hoppas att det här uttrycket/ordspråket stämmer.

"We Hurt the Ones We Love the Most."

Annars är jag kokt.

Öhm. Musikkk är iaf vad som får mig att fortsätta leva. Inte så att jag dör utan det men det skulle nog kännas så. För orka ha på datorn på bussen och lyssna på musik liksom? Okej, nu blev det till att jag inte klarar mig utan min mp3, men det är fel. Skitsam, orka bry sig. ^^


Jag höllör på å skriva spanska som Heidi skulle sagt. Eller hur är det? :P

Människor som man tror är de som står en närmast är inte längre så nära som man trodde. Vissa andra kommer en mycket närmare. De lämnar en inte heller. De bryr sig. De ser en. De gillar en.
Det är dem jag gillar mest i hela universum. ^^Stay Grateful // Carl

Inte första gången.

Det finns de som ger upp efter första försöket. Jag var och är en utav dem.
Eller kallar de för människor? Kanske.

Jag vet iaf att efter ett försök så ska man inte ge upp iaf. Det gäller allt i livet.
Relationer.
Konservburkar.
Plinga på dörren.
Komma in på en internetsida.
Få MVG på något i skolan.
Hitta bra ord att beskriva saker.
Jogga.


Ni fattar, listan kan bli lång. ^^

Ge aldrig upp. <z// Stay Better // Carl

Jag vet inte längre.

Jag vet inte längre ut och in, vad jag ska tro eller tycka. Hur jag ska känna eller inte. Ibland är allt bara så jävla fel.

Men jag känner mig inte lika dålig som jag gjort förut. Det är svårt att se hur någon mår, beroende på hur man beter sig i skolan. Nu låter det kanske som om jag gör mig till i skolan eller nåt. Men om man verkligen skulle visa hur man känner hela tiden så skulle det se lite roligt ut. Roligt. Du vet, sånt som man egentligen inte ska ha i skolan. Precis.

Jag har laddat ner en massa bra musik idag.
That is what gets me through the day for sure.

Chips ska jag äta sen också, vilket betyder att jag kommer att prutta i morgon. Mm, mumma. Prutta är skönt.

Tre bra låtar för tillfället som du måste lyssna på minst en utav:

1. Foals - Cassius
2. Ciara ft. T-Pain - Go Girl
3. Coldplay - Lost!

Så fucking jävla bra. Videorna till nr. 2-3 är jävligt bra. 1 har jag inte sett^^


Stay Musical // Carl

Somebody told me.

He-lo.

Rubriken menar att "Somebody told me" med The Killers är en utav de bästa låtarna som skrivits i musikhistorien vi har på planeten Tellus.

Öhm. nu skriver jag svenska och såg att man ska ha med mycket mer än vad jag från början trott. Det är både bra och dåligt. Dåligt eftersom jag måste skriva mer, men bra eftersom jag då kan få ett högre betyg. ^^

På filmproduktionen idag gick det sådär. Jag kände att det vi höll på med i 2 och en halv timme inte blev så lyckad som det var tänkt. Men fick ett sms av Alice nyss där hon skrev att hon vet hur man ska göra nu. *puh* för filmen skulle egentligen in idag. :O gahh. Emma G och Pasi är sämsta lärare i filmprod. btw. Ingen överraskning kanske. xD Hahahahahahahhaahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahaha-ha! hiio

öhm, ne nu har jag tagit min spruta så nu måste jag skriva svenska.

Ett hej till Heidi också. NU HEJJAR ALLA BARNEN DÄR BORTA SOM STOPPAR KÖTTBULLAR I NÄSAN OCH SOM HETER MARKUS.


Stay Creative // Carl

Amarant.

För att amarant är ett fint ord.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag tror att jag kommer vara fett trött i morgon eftersom jag inte har varit det under dagen idag och eftersom jag bara sov typ 3 timmar eller mindre. (Mindre skulle jag gissa).

Skulle egentligen lämna in spanskan idag men det gick inte, för jag är inte klar och så är det bara.

Nu skriver jag på svenskan och kollar runt lite. DET går bra. ^^


Stay Chill// Carl

Valvaka. ^^

Hej, jag är i nuläget hos Karin. ^^ vi ska se på valvaka.
I lägenheten har vi också Emma, Anton, Joel och Moez. Alla börjar på olika bokstäver. Höhöh

Jag vill ändra färg på min blogg men jag kommer inte ihåg hur man gör. xD
Men grönt är snyggit. Jag har summit. Jag sam igår.


Ja, det var nog allt.

Obama<3!!!!

Han älskar mig, jag älskar honom. ^^Stay Barack// Carl

Hmm.

Ibland kan livet tar livet vissa drastiska ändringar i tillvaron. Någon som har stått en mycket nära vill inte eller gör det helt enkelt inte mer. Kanske är det så att man tröttnar på varandra? Kanske har man inte samma intressen eller nåt. Jag vet inte riktigt, ibland gör man vissa val och så blir saker helt enkelt som de blir.

Har inte så mkt mer att säga egentligen. Förutom jag gillar när andra skrattar och när jag lyssnar på bra musik och dricker chai-té. Mums Filibabba! ^^

=)Stay Té! // Carl

2:a inlägget på en dag! XD

Jag skriver än en gång för att jag måste skriva om något till någon. Historian känner jag inte riktigt för att skriva på för jag är typ klar och jag orkar inte riktigt mer. Det får bli som det blir.

Jag ska egentliga skriva spanska och läsa på inför idrottsprovet på tisdag men det gör jag inte. Pasi får vänta och jag har faktiskt läst igenom provet en gång.

Öhm, ja. Känner att jag funderar väldigt mycket på min framtid. Det finns ju så jävla mycket som man kan göra.

Antingen så stannar jag kvar i Sverige och pluggar någonting kul. Flyttar också härifrån såklart.
Eller så åker jag till Storbritannien och pluggar där på något lyxigt ställe. (NOT!)
Eller så flyttar jag till Barcelona och pluggar på universitetet där. Barcelona<3
Eller så tar jag ett friår och åker runt och kollar lite.
Eller så arbetar jag för att tjäna lite pengar.
Någonting jag inte kommmer att göra är iaf att åka till USA, blä för det landet. :S
Kanske inte Ryssland heller. Men alla andra länder är varmt välkomna.
Kanske att jag åker till Mellanöstern och gör något kul där, det är ju trots allt inte bara buller och bång där som man kan tro.
Eller så vet jag inte. =/

*sigh*

Stay Futuristic// Carl

Släkt.

Hej Guds alla barn!

Jag har varit på dop idag och det var rätt så underhållande. Både i de anseendet att prästen var skön och att det fanns en massa roliga barn där som man kunde skratta åt. Men också att se släktdrag hos de flesta som var där.
Första gången faktiskt som jag har lagt märke till det, hur lika vissa är. Det började med att jag såg det på några barn som hade ihopväxta ögonbryn, som jag sedan fick se att deras mor troligen också hade innan hon plockade dem asså.
Och sen kommer vi ju till min släkt på min faders sida så att säga. Min farsa är ganska lik både sin syster och sin bror. På olika sätt typ. Även på mina tre kusiner fanns det slående likheter. xD

Det är ju nästan lite gulligt tycker jag.

Jag hade på mig skjorta idag, det brukar jag nästan aldrig ha. Men jag tror att jag börjar passa mer och mer i det faktiskt.

Jaja, orka mer.

Stay Lutheran// Carl

Söndag? Nej?

Min mamma har sagt till mig att det inte är en lördag idag utan att det är en söndag. Mm, tack för den. Låter typ som om jag har gått miste om en dag.
Idag har jag föresten gått upp senare än någon dag den här veckan. Jipi.

Dagen får ägnas åt att skriva historia och säkert skriva om historian. Morsan kommer så klart att säga åt mig en massa saker som hon vill att jag ska göra och jag kommer bli så irriterad. Gahh.
Ska på dop kl. 10:00 i morgon också, jej, då sparar jag tid. ^^

Ha det bra så länge allihopa.
'


Stay Busy// Carl

RSS 2.0