FATM.

Riktigt bra låtar med Florence + The Machine! Hon är riktigt galen den kvinnan, men vi kan inte göra annat än avguda henne! Vilken röst, vilken kraft!

FATM - The Bird Song

FATM - Donkey Kosh

FATM - Throwing Bricks

FATM - Swimming (Det här är verkligen en bra låt! Om du inte lyssnade på de andra så lyssna på den här, fick gåshud första gången jag hörde den! ^^) Ha på rätt så hög volym! Kan knappt förstå att jag ska se henne nästa år i sthlm! :D GAAAHHH


Stay Machine // Cromeo

Tapes and memory.

Måste bara få sagt en rolig sak.
Det finns 3 band som jag lyssnar på med ordet "Tapes" och "Memory" i.

- Memory Tapes
- Weird Tapes
- Memory Cassette

Det är lite kul.


Tänk om snö skulle haft färgen blå?


Stay Low // Cromeo

Nedgång.

Jag tycker att det är väldigt konstigt när man bryr sig, och sedan får skit för det. Eller blir ignorerad för att man bryr sig. Sådant beteende uppskattar jag inte.
Jag hoppas att den som inte tar hand om sin vänskap inte heller kommer springandes tillbaka när det passar. hmph!


Rihanna, Lady GaGa och Anna Järvinen har spelats friskt på min SY (Spotify).

Räknar med att leva lyckligt senare i livet.
Det kommer, det kommer.


Stay Under Water // Cromeo

Trucker's Delight.

Flairs - Trucker's Delight


Det här är tammefan den roligaste videon jag sett på länge! :D


Stay Truck // Cromeo

Metro.

Metro kan vara bra på olika sätt. Tidningen vet jag inte riktigt vad jag tycker om. Helt okej, kanske slöseri på papper, med tanke på hur många som slängs på gatan kors och tvärs.

Öhm. Ja. Miljöpolitiken, den är kul. Undrar om min ens är godkänd? Seriöst, när jag berättar hur jag gjort låter det som om en tolvåring förklarar. Nästan som en saga i fin förpackning.
ELLER, så låter den som ett samhällsarbete (som alla mina arbeten!) gaahh!Jag har så många sjukt snygga bilder! det är insane!

Jag måste även erkänna att det är kul å leva när det finns så mycket bra musik. Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till om inte så många bra artister/band skulle funnits i min värld.
Jag menar, ofta man hittar 2-3 nya BRA band på en dag liksom? Det bara fortsätter liksom, jag har inte koll på vad alla heter snart och glömmer väl även av mina favoriter från förr som fof rockar röv!

Ja. det blir så ibland. ^^


Stay in Tune // Cromeo

Jag kände att det var det enda rationella.

Jag satte mig igår i min säng på mitt rum och släckte ner rätt så mycket. Satte på Regina Spektors skiva och hade på rätt så hög volym. Sjöng med bäst jag kunde och blev ett med melodin.
Senare satte jag även på Shakiras skiva men där blev jag överröstad av en fader som så entusiastiskt skulle titta på idrott, på datorn!
Men det gjorde mig inget, för det förtjänar han.

Jag har idag kännt att min energinivå har varit relativt hög och jag har gjort ovanligt mycket saker som jag annars aldrig brukar göra frivilligt. Men jag blir lite så när jag är ensam hemma skulle jag tro. Lite mer mig om man säger så. För jag tror att man lätt tappar bort sig själv när det finns så många andra ikring en. Lite som Kelis sade.

Jag sitter här och dricker mitt té, sitter på fårull, äter kiwi och äpple och känner mig lugn, totalt jävla lugn. Så lugn så att om någon sade att jorden går under om 37 minuter skulle jag inte bry mig så värst mycket utan bara kanske gå ut och gå eller något liknande.

Jag, jag börjar varje mening med "jag" idag. För jag har inte haft med så många andra att göra. Faktiskt. Men så går vi ju igenom livet ensamma, jag och jag alltså.Stay Solo // Cromeo

Lacrimosa and the Gravediggers.

Det finns ett fåtal artister i världen som fascinerar mig.
En av dem är i alla fall Regina Spektor. Hennes låtar får mig att tänka på saker jag aldrig tänkt på förut. Hon öppnar nya fönster, fönster som jag inte ens visste fanns.
Hon berättar historier med sina låtar (oftast). Vilket är skönt, då kan man låtsas vara någon annan en stund.

Som i den här låten om Mary Ann. Vilken berättelse! Oh my.

Regina Spektor - Mary Ann

"Mary Ann's a bitch!"


Japp, jag gillar de där starka kvinnorna, och männen!


Stay Spektor // Cromeo

Det låter lite tråkigt och smakar trä.

Jag snackar om trevliga människor såklart!
De som gång på gång fortsätter att vara väldigt trevliga trots det faktum att personen de är trevliga mot kanske ser ut som om den hellre vill gå och stampa på en hundbajspåse eller liknande avföring.
De som inte ser vilken ondska och kärlek det finns i världen idag utan ler på som om ingenting har hänt. De som uppmuntrar alla till att vara goda och göra goda ting för människan så att i längden kunna känna att de åstadkommit något i sina liv.
Dessa personer ser jag upp till! För utan dem så förlorar människan hopp, och utan hopp finns det ingenting kvar att leva för, åtmindstone inte vad jag vet.
Å ja, de smakar lite trä.


Ack så fina.

Stay Up // Cromeo

The N-n-n-ew shit!

Det är konstigt att Shakira gör en låt som är såhär Rn'b, men det är ju såklart fortfarande lite latinopop! Men den är rätt grymm faktiskt. ^^ Fortfarande snyggaste kvinnan i världen och dansar som en gudinna!
Shakira - Give It Up to Me (ft. Lil' Wayne)


Här är två kvinnor som också är väldigt duktiga och fina. :D dock kunde jag inte få hit videon men du måste kolla på den här länken för det är bästa kvalitet! :D
http://www.youtube.com/watch?v=5Go2H4Mm9Sk&feature=related


NJUUUUUUUT! det är som godis för ögonen!


Stay Watching // CromeoNananana kläder...vad?

Jag skäms inte för att säga det, jag ÄLSKAR ATT KLÄ MIG I KLÄDER!
Så, där var det sagt! Nu vet ni.

Älskar handskarna! GAAHH

Gillar allt!

HÅRET! (nu ser jag ju det inte i profil men ändå)

TRÖJAN och byxorna!

Chill!Det var väääldigt nära att jag stannade hemma från skolan idag men det var något som drog mig dit! :)


Stay in School // Cromeo

Not cool.

Många saker är coola. Ulcerös Kolit är inte en utav dem. Det är bara ocoolt!
Jag gick på toa 12 gånger igår och idag har det la varit 6-7 gånger, fortfarande inte okej. NEJ!

Don't let me down. Give me more. I want to feel like I am the only one you could ever imagine to be with, at least for a while.

Vettefan vad det där var men det skiter jag i! Så mycket som jag skiter i alla bilar och cigaretter.

orkar inte skriva mr nu,


Stay Healthy // Cromeo

Tahiti.

Tänk om jag skulle åka till Tahiti. Det skulle vart något det! Seriöst.
Det ligger mitt ute i Stilla Havet och är en del av franska polynesien.Om jag ändå kunde åka.

Åkte hem till Heidi igår i dimma och kom fram till att saker och ting ser lite annorlunda ut i när det är mörkt dessutom. Vi åkte idag till slakteriet i Brålanda, det var intressant..nu har vi i alla fall något att skriva om.

Jag är egentligen löjligt besatt av denna kvinna. Men hon är ju så fantastisk, och rösten...aaahhh!
Shakira - Did It AgainStay Again // Cromeo

Jag tror jag vet vad jag vill!

Jag tror att jag vet vad jag vill.
Jag tror faktiskt att jag vet vad jag villl. Men jag kommer inte att säga det till någon. För då förstör jag det bara. Ja.

Det är rätt så mörkt ute föresten. OM du inte märkt det det vill säga.

Empire of the Sun är så jävla grymma btw. :)
EOTS - Without YouHa det bra och ha det så skönt som du bara kan utan att skada någon! :)'


Stay Without someone // Cromeo

Stockholm.

Svearikes huvudstad. Största staden i landet. En utav de intressantaste städerna jag varit i. Människorna är antingen kalla och kortfattade eller tillmötesgående och varma. Som de är i hela Sverige förstås.

White Lies var utomordentligt bra och jag trodde faktiskt att de skulle vara sådär, men de var mycket, MYCKET bättre. ^^

Ida och Emelie var två sköna bananer och utan dem skulle det blivit lite ensamt skulle jag tro. :)

"Såsom på havet"

Ehm. Ja. Mina pengar är så gott som slut. Det är lite synd faktiskt. Om inte mina hörlurar skulle gått sönder skulle jag inte behövt lägga ut 300 kr på att köpa nya. Fitta säger jag bara! Inte ska de gå sönder efter typ 3 månader. Usch va illa jag mår när jag tänker på det. Det här är orsaken till varför jag från tillfälle till tillfälle inte gillar tekniska prylar, alls.

I morgon blir det Phoenix med Ida. ^^

Stay Close // Cromeo

R-r-r-r-omance, ba-a-a-d romance.

GaGa is back, eller okej..hon försvann väl aldrig riktigt. Men jag är glad att hon kommer med nytt material iaf.
Anywho, hennes nya låt är rätt så bra. Eller vad tycker du?

Lady GaGa - Bad Romance


Eller okej, den är väääldigt bra! Typ.

Mitt lov kan sammafattas såhär: Mycket onyttigt ätande (chips, godis, kakor, glass och tårtor i massor), tv-tittande, tecknade X-menYT (hur ballt är inte det?!), suttit vid macen, varit med Jano och spelat en massa spel på ps3, handlat på Myrorna, "myst" med familjen, skrivit klart bilduppgiften, läst väldigt lite engelska (för den är så sjuukt dålig, varit på fest hos Amanda i Lilla Edet, lyssnat på band på M15, sovit, ätit väldigt god hemmalagad mat..japp så har det varit. Chillat bortom tro.

Oj, GaGa hade visst en till låt, "Alejandro". Får väl lyssna på den!

Öhm, ja...vad ska jag säga? Jag tänker inte göra mig till för att passa in på något sätt. Jag blir bara irriterad över att jag ens ska behöva skriva det här och berättiga någonting för mig eller för någon annan för den delen. Känns bara väldigt onödigt, men å andra sidan, vad är inte onödigt?

Stay Necessary // Cromeo

RSS 2.0