För Patrik!

Den här bilden är tillägnad Patrik, en rolig filur som tar fina bilder och har fint hår, bra smak när det gäller kläder och en rolig blogg! Han ville så hemskt gärna se mig i dessa kläder så jag tog en bild. :)
http://patrikpetersson.blogspot.com/

Vi har:
- Gula mjukisbyxor som är alldeles för stora.
- Svart Shakira-t-shirt.
- Rymdsockar.
- Brasilianska kalsonger.

Voilà!

Idag räknar jag matte och lyssnar på El Perro Del Mar och Moto Boy.

Stay Creative // Cromeo

Jag tror att det blir ändrade planer.

Jag är inte säker, men jag tror att det blir ändrade planer gällande två framtida händelser.

1. Jag kommer troligen inte åka med till Harrys ikväll.
Anledning: Ingen speciell, och jag kommer väl inte till skott med det helt enkelt.

2. Jag kommer troligen att kanske åka till Stockholm tidigare än väntat. Eftersom det är problem med tågen och så. Det betyder att min bokade biljett för tisdag 2 mars, 12:02 inte kommer användas. Kommer nog istället åka från Göteborg på måndagen istället, runt 14:00. Får se hur det blir med allting. Kanske det blir andra planer, kanske inte.


Stay Red // Cromeo


Moske.

Moske att jag kommer skriva i bloggen de här kommande dagarna, moske inte.

Jag älskar Danmark, Norge och Sverige.
Jag har blekt hår.
Jag har på mig oranga kalsonger.
Gwen Stefani är en utav de vackraste varelserna på denna jord.
The Sun's getting cold, it's snowing.

Gwen Stefani - Early Winter

Låten är inte den riktiga men hon är feting het, snygg och läcker i videon! Kan titta på den flera gånger i rad! :)

Gwen Stefani - 4 in the Morning

Fin låt, fin Gwen!

Stay Early // Cromeo

Ger upp vapnet.

Vampire Weekend är så sjukt jävla amazing!
Jag tänker inte kommentera snön. Orkar inte.

Vampire Weekend - Giving up the Gun


Stay Unsnow // Cromeo

Jeeze Louise!

Stort historiaprov idag. Jobbigt men skönt på en och samma gång!
Lina Jaros har tagit kortet. Hon är duktig.


Nu är det lov och allting blir inte som vanligt igen, det blir det aldrig. Men det gör inget. Jag är inte heller vanlig.
Pedro Almodóvar förgyller min vardag och ger mig anledning att njuta av livet lite mer.

Stay Almodóvar // Cromeo

OJ Oj OJ!

Drama på Swedenborg!
De som inte varit i skolan idag har missat lite.

Börjar med Monica som kommer in i klassrummet med sitt fina hår och sina graciösa ben! Hon berättar att folkisgossip.blogg.se är numera inte tillgänglig av "självklara" skäl. Då den bl.a. strider mot svensk lag. Ooops, nu vet jag inte längre om bloggarna kommer fortsätta skriva. Jag hoppas verkligen det! det roligaste som hänt skolan är det iaf.
Sen på matten så kommer Mika till skolan och allting blir frid och fröjd igen! Räknade inte ett enda mattetal, Jej, go IG-barn! wo---ho! Mika var rolig och fin som vanligt! Han sa att han jobbade som telefonsvarare, alltså svarar i telefon. Och att hans kunder mest var irriterande norrmän som vill ha hjälp. Koseligt tyckte jag! Han hade inte skaffat kone än heller för den delen! ;)

Sen blev det bild och där fortsatte humorn att flöda med alla fina människor som befann sig på platsen! :)

(Skulle laddat upp en bild här men skolans internet är CP-segt och jag orkar snart inte mer)

Ta en semla och ha det najs! // Cromeo


Kaul.

Kul jul.

Heidi, the world loves you.

Från de fagraste av pojkar till de sötaste av flickor. Från de stördaste av stalkers till de vidrigaste av flator. Alla har de någonting gemensamt!

DE ÄLSKAR HEIDI!
Vem gör inte det liksom?
Ingen har fått mig att skratta eller le så mycket som hon fått mig att göra genom dessa tre år som vi snart kännt varandra. Ingen kan skapa ljudeffekter så bra som Heidi, från sura mattanter, till getingar i garderober, till fulla kunder på donken, till alla möjligt. Shit asså, när jag tänker efter så är hon rätt underbar på många olika sätt. Som till exempel när hon är stressad inför ett situation eller skäms så mycket så hon bara vill åka genom marken till en öde ö med sol, bad och god mat. Ja nu orkar jag inte skriva längre, behövs nog inte heller!

Fantastiska kvinna, väx upp och bli ännu mer fantastisk!

Och nu en låt som är lika fin och gör en lika glad som Heidi.
Leona Lewis - I Got YouStay Heidi // Cromeo

Lika barn leka bäst.

Tekniska under, blixtrar och dunder.
Mycket kan spela roll i relationen mellan han som ville ha mer och han som var nöjd med det han hade.
Om all teknik i världen skulle gå under, då skulle inte bara jag hurra utan alla djur, alla träd, alla människor som ser under skapas inte med hjälp av teknik utan med hjälp av kärlek och respekt.
Jag vill se en värld där människor ser varandra utan att se ner eller upp på varandra. Där vill ja så mina frön.
Tack för mig!
Stay Contributing // Cromeo

Diabetis.

LEGEND OF THE SEEKER! älskar <3
6:an fredagar kl. 20:00.
Jag älskar mitt liv! Hejdå!
Stay Loving // Cromeo

FN.

FN-rollspel idag, Norway here we go!
Hyggelig å treffe deg!
Ne men det var roligt att mitt inledningstal på norska var uppskattat och jag skulle gärna viljat prata mer faktiskt! Skulle faktiskt kunnat ta allas tal på deras officiella språk, om jag bara fick ett tag på mig innan att förbereda talen så klart! hahah SPÅRKNÖRDEN CARL JOHANSSON aka. Bingo Rimér.
Ne men de flesta andra länder var faktiskt riktigt duktiga idag må jag säga, synd att jag är ett land som måste hålla sig relativt neutrala i nästan alla frågor.
snygg kille! :) jag är ironisk.

I morgon fortsätter förhandlingarna! Looking forward to it! :D
Stay United Nations! // Cromeo

Vampyrhelg!

Ne men Vampire Weekend är ett sjukt bra band som jag tillsammans med Shout Out Louds, Maskinen och Markus Krunegård MÅSTE se i sommar! Gahh!
Skolan äl lolig, föl vi hållel inte på med skolalbete. På ett ungefäl! Ellel nåt.
Fräsch mås, mjau!

Öhm. Ja. Ibland äter man ett äpple.
Vampire Weekend - Horchata
Önskar att jag levde i en utav VW's låtar. ^^

Stay Norway // Cromeo

4 fantastiska ting.

Tre fantastiska saker har inträffat det senaste dygnet.
1. Jag har kommit på att det är söndag, inte måndag.
2. Salem vann MF kvalet igår.
3. Äktenskap i Grästorp vara längst i hela Sverige, hela 18 år i genomsnitt! (Kul att vara grymmast på något).WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
4. Jag hyrde Slumdog Millionaire igår och den var bra!
Ja. Sen försökte jag lägga upp en massa gamla bilder från den stationära igår men det gick inte så bra, fick bara med farmor, men det gör inget. Hon räcker och förtjänar den platsen.
Jag har lyssnat på Kesha's (orkar inte ens skriva hennes namn med rätt bokstäver för hon suger så) nya skiva och jag är inte förvånad, den stinker USA så mycket så jag kan jämföra det med en krockkudde, så mycket plats finns det kvar till annat. Och ändå gör det det, det är som om någon har hittat min kära vän elektromusik och våldtagit honom för att sedan hissa upp honom i en flaggstång och förudmjuka honom genom att hänga upp honom naken. Hon kommer säkert bli väldigt populär och jättemånga kommer att älska hennes skiva, tacka vet jag andra elektroniska bra Kvinnliga artister såsom Yelle, Uffie och Fever Ray.
Jag tackar tomtarna för dessa!
Fever Ray
Yelle
Uffie
Uffie skulle varit precis som Kesha om hon inte flyttat från USA till Europa, jag förstår henne och tackar igen mina tomtar för att hon kom hit istället för att bli förvandlad till en Kesha-hora! :)
Så!
Uffie - Pop the Glock
Stay Uffie // Cromeo

Blod och heder.

Sitter vid stationära datorn. WOW säger jag bara!
Det knastrar i högtalarna och "e" knappen segar inte. Vilken uppgradering! Undrar om jag kommer fortsätta med Mac efter jag lämnat in Booken. :/

Well, Salem ägde sönder på MF, inte konstigt med det leendet, håret och den egenskrivna låten. Han är helt enkelt ett musikaliskt geni. ;)
Lägger inte upp bilder från den här datorn, eller JO! haha, fy fan va kul! XD

Världens finaste farmor!

Amy MacDonald släpper sin nya skiva snart. Det är bra!

Stay Donald // Cromeo

6, 7 och 8.

Inte skrivit på några dagar, men jag ska inte be om ursäkt för jag har inte varit hemma och med macen, så det så!
Tisdag kväll sov hos Evelina med Jano.
Morgonen går vi mot bussarna som vi tror står och väntar på oss, när vi kommer fram ser vi en gul buss (inte vår!) som står där lugnt och stilla. Sen ser vi att en blå buss sitter fast i uppfarten till skolan och förstår då att vi måste vänta ett jävla tag innan vi kommer iväg. Jag var bajsnödig som ett AS, ingen förstod min desperata ton och längtan efter en toalett, kunde ju antingen gå på bussen som satt fast och försökt skita där medan bussen skjutsas fram och tillbaka eller så kunde jag gått tillbaka till Evelinas lägenhet och skitit där men hon sov och jag orkade inte gå så långt.
Sen åkte vi till Branäs, Kvarteret Skatan på tv och trevliga vänner med fin humor.
I Branäs växlade det verkligen från att vara helt okej och mysigt till att vara enerverande och tröttsamt. Men i slutändan var det verkligen värt det! woho! 4 åk typ.
Hemvägen var helt okej, Ice Age 3 och KS igen!
Åkte hem och sov hos Jano för han ville det och jag kunde typ inte komma hem smidigt längre eftersom Cristine inte orkade eller ville hämta mig längre. Heidi stod och väntade på vår skjuts tillsammans med oss och det kändes som ett tag vi stod där ute i snön men till slut anlände bilen. Vi åkte med Heidi till hennes crib och gasade sedan därifrån, Polisen bor ju liksom där också och chauffören hade inte bältet på sig.
Sen när vi nästan var hemma i Sylte så har pizzerian där stängt och chauffören eller Janos morbror säger att vi kan åka till någon i stan. Jag som hade ont i pungen tyckte inte det lät som en bra idé men vad skulle jag göra?
Så vi åkte till Athena och sen hem och bla, bla, bla. Somnade rätt så tidigt och bestämde innan att vi inte skulle till skolan i dagen därpå för vi tyckte att vi förtjänade det.
Så ja, sen var det modeshow och allt var lite kalasartat men det fixade sig till slut, tyckte allt som allt att det var en lyckad show! Jag är glad för deras skull.
Sedan blev det Backstage och som tur är tog snälla, söta Heidi mina saker till hennes crib. På Backstage var det en massa folk och jag satte mig mitt bland dem med Viktoria i knät. Köpte en rom & cola samt en cider men kände inte av så mycket faktiskt. Men det var nog för det bästa. Får lite panik när jag är full och inte kan dansa.
Sen gick vi till Heidi och sov, typ. Jocky är väldigt rolig också måste jag säga.
Den här låten tillägnar jag Heidi för att hon är fantastisk på så många olika sätt, texten förklarar allt!
Frankmusik - Wonder Woman
Stay Wonder // Cromeo

Aprés Moi.

FN, PA, Branäs, Modeshow, Lipz, Historia, Matte, sova, äta, tänka, skriva, titta, andas, bajsa, kissa, sitta, stå, gå, springa, planera, tugga, höra, känna, se, sova, duscha, gissa, dissa, hissa, missa.
Mycket saker att tänka på, mycket saker att göra, mycket saker som händer som man ska deltaga i.
Finig bild!
Jag blev glad för en stund idag, det varade ungefär i 10 min och samtidigt som jag blev glad så spelade jag en jättebra låt och det gjorde så att allting dubblades, dubbel glädje fast med en person.
På onsdag är det Branäs, jag tror det blir bra, om jag inte dör dvs! :) Men det gör jag nog säkerligen inte. :)
På torsdag är det modeshow och mina vänner får visa vad de går för!
På fredag är det nog inget speciellt. Kanske fredagsfika, vem vet?
På lördag blir det kanske bio/mat med Sanna och Ida. Längesen jag träffade Ida, saknarna lite. :)
Stay Bra // Cromeo

RSS 2.0