Pensionärsparty.

Nej, min kusins kalas/fest var inte bara 25+ åringar som kände varandra eller hälften, nej det var dessutom musik som är omöjlig att dansa till för den är så gammal eller mainstream, mat som smakar kanin, människor som är något borta i sinnet då de struntar i vem man är. Man kan kort och gott säga att det fanns ungefär 12 personer av 60 som var trevliga. Typ. Jag blev kallad för Bingo Rimér (komplimang!), jag fick chans att berätta om min skola för en okänd person som jag inte vet namnet på. Woho! Jaja, det var lite kul. Jag och Cristine såg ut som två små gorillor som man placerad i en bur i centrala Stockholm.
Den här bilden är typ fin. :)

Jag är också typ fin och jag skulle aldrig, då menar jag ALDRIG vilja bo hemma resten av mitt liv! Fick bevis på det igår. Jag skulle hellre aldrig kunna tänka mig att bo i vbg. Så! nu har vi klarat ut det!
Stay Moving // Cromeo

Jag drömde.

Jag drömde en natt att min blogg var högst upp på mest-besökta listan och jag kommer ihåg att jag kände att jag inte tyckte det var något konstigt alls. Vilket är lite weird eftersom det i verkligheten skulle vara väldigt konstigt om det stämde, haha! XD
Idag ska jag iväg, två gånger.
Stay Fruity // Cromeo

Bög! Mamma! Kines!

Älskar den här låten av hela mitt hjärta! <3
Domenicer! - Bög Mamma Kines

Josefin är grymmast!

PÅ tal om Josefin, Josefin Bornebusch (heter hon så?) är ju med i en grym låt som ja, olyckligtvis Heidi introducerade mig för! Wingman, som jag tror är en drink faktiskt, heter låten! HAHA, världsvan! NOT! Ne men det är jag ju faktiskt. Typ.
Mange Schmidt - Wingman


Idag har jag varit duktig!

Stay Bög, mamma eller kines // Cromeo

Ingenting är vettigt.

Hur vettig kan någonting bli egentligen?
Det enda som är vettigt är det enda som man inte kan hitta eller finna. Så är det oftast.
Vilket jävla pretto skulle jag nog säga om jag såg min spegelbild, men sen vet jag inte vad det ordet betyder så det är nog därför.
Snygga byxor!

Ball stil.


Franskaprov i morgon, det kommer gå superbra! :) Maria är en rätt så bra lärarinna faktiskt. Fruktig om man säger så. Tänk en jordgubb och spökögon. Där har du henne. :)
Idag var det mys med brandlarm, hysteriska kompisar, en hobbyhörna och fika med.^^
När jag vet att jag måste fråga någon något kan jag inte riktigt med å vänta på att jag ska bumpa in i personen utan brukar oftast fråga personen på snabbast möjliga sätt. Det är nog både bra och dåligt, kan bli lite anxious om jag inte får tag på personen i fråga! XD hahaha
Stay Prosperous // Cromeo

Goldfrapp.

Fantastisk, kan man beskriva henne bättre? Vacker också kanske!
Goldfrapp - A&E
Typ den finaste videon i hela världen, tror att Lovisa och Kruse kommer gilla den! :)

Goldfrapp - Caravan Girl
Stay Gold // Cromeo

Hemliga Klubben.

Igår var jag på en hemlig klubb. Men så hemlig var den inte. För det var en massa folk där. :)
Redbull-vodka + ett dansgolv + människor jag känner = Bra!
Synd bara att jag inte kunde sova i Gbg, det skulle underlättat mycket. Inte för att det är något fel på Thn och Heidis lägenhet men jag fick dra en och en halv timme innan det var slut. Omar var (o)rolig som vanligt och Alice var classy ass woman!
Jao. orkar inte skriva mer, tog ut all min energi på dansgolvet igår.
Stay Dancing // Cromeo

Mina vänner är som sockervadd.

Det är sant.
Man finner de exklusiva, söta och speciella och i många olika färger. Dock blir man lite kladdig av dem ibland och tänderna kan bli lite gula, men det är ju SÅÅ kul med sockervadd så det är värt det! :D
Idag var en bra dag. En rolig dag. En dag att minnas.
I morgon blir det Gbg och förhoppningsvis kul. :)
Jag tycker synd om dem som har det illa. Synd om alla offer på Haiti. Synd om Sp3 som inte fick fredagsfika för andra gången i rad. Synd om...äh fan! Orka, det är rätt löjligt att skriva så här, seriöst.
Jag drar och lyssnar på lite gnabbande från mami där nere i soffan.
Åh, tänk sig om ungefär 5 månader (eller 6, kan inte riktigt räkna) så är jag med min familj i Fuengirola och jag vaknar upp i en skön säng och reser mig långsamt upp för att se solen skina utanför fönstret som har utsikt över havet och staden är i full gång. Jag går sen ut på balkongen för att hitta min moder sittandes vid bordet och äta världens godaste frukost. Elleer aa, vi äter olika frukost men typ samma. Jag äter sojamjölk med spanskbakat bröd och tomat och dricker apelsinjuice. Blickar ner mot poolen på innergården och ser att ingen är där för tillfället. Sedan blickar jag ner på alla katter som ligger och solar på gräset två våningar nedanför. Direkt efter det blickar jag ut mot havet där ingen horisont går att skåda och jag ser fram emot att gå ner och sola min relativt vältränade kropp. Mamma kommer ligga på stranden tillsammans med Frida mer än halva dagen och Cristine kommer att klaga på 10 olika saker. Det är antingen "Fan va ful jag känner mig", "Fan va varmt det är eller?", "Frida, du visar ditt underliv när du ligger sådär", 'Carl, ska vi gå och handla kläder i affärerna som är där borta där vi gick förbi igår?" eller "Carl, kan du inte följa med mig till poolen istället, sanden är alldeles för varm här". Varpå jag troligen svarar, "nej jag orkar inte, gå själv". Om du undrar var pappa är så är han antingen på rundvandring i staden (han är värsta utforskaren, vet dock inte om jag fått just den delen av honom eller om det är Frida som är mest Nicke Nyfiken, men det är oftast Frida som drar iväg mig på äventyr tillsammans med henne för att upptäcka något vi aldrig sett eller varit med om förut". Vi äter lunch i lägenheten som pappa lagat med de råvaror han funnit på sin upptäcksfärd. Senare på kvällen går vi ut och äter på en restaurang som verkar exotiskt eller som det luktar gott ifrån. Jag suckar för jag stör mig på alla britter som finns överallt, de är så bleka och kan ingen spanska. Typ.
Sen ligger jag och Frida bredvid varandra i samma säng och läser varsin bok. Det är inte säker vem som somnar först, men jag tror oftast att det är jag. Mamma och pappa har gått och lagt sig och så har även Cristine som säkert sover som en stock och saknar Andreas.
Något att se fram emot alltså.
Jag tror att ett liv i Spanien kunde vara så bra för mig. Så enkelt, så fint.
Stay in Spain // Cromeo

Blå apelsin.

Jag önskar att frukter kunde byta färger. Att apelsiner kunde vara blå, bananer rosa och äpplen gråa. Det skulle vara lite kul.
Skolan är mitt liv och jag ska leva mitt liv. Så jag lever när jag är i skolan. Det är kul.
Öhm. Jag skulle gissa att jag inte går i skolan om några månader, inte på samma sätt som nu iaf.
Rödhåriga människor är väldigt fina människor. Det har jag alltid tyckt.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva.^^
Stay Red Haired // Cromeo

Dependo de ti.

Shakira är fin hon. Regina Spektor med!
Idag har jag varit ensam hemma, då ställde jag mig framför spegeln, naken! Och vet ni vad? Jag var helt nöjd med hur jag såg ut, jag vred tillochmed på mig för att se om det blev värre då, men icke! DET om något är fantastiskt! :) Vet inte om min fysik har förbättras eller om jag har lärt mig att acceptera mig själv. Hmm, lurigt det där!

Blir lite störd på Tradera, är inte van vid att andra människor också vill ha det jag vill ha och om de är smarta så får de det jag vill ha och inte jag. Då blir jag ledsen, jag ger upp kameran, vill ha glasögon nu istället, får se hur det blir, verkar som om Tradera är ett enda stort krigsfält! :O
Jag duschade för första gången på länge på kvällen, men det var nog bara för att mitt hår luktade apa och för att jag var ensam hemma.

Markus Krunegård är Prins, måste bara säga det en gång för alla!

Stay Prince // Cromeo

El colegio.

Sitter i skolan. Bara Sophie och Emma här! I vilken sekund som helst dunstar Lovisa in med sitt käcka humör och sätter sig förhoppningsvis brevid mig. Jag stressar mig igenom sidorna på internet för jag vet att när vågen av människor sköljer in blir nätet som spindelns och allting klappar ihop!
Men nu blire Fever Ray! ;D
Stay Ray // Cromeo

I smile.

Kate Nash är så jävla bra. Sophia Somajo (såg videon till Heidis favorit "I-rony" nyss) likaså, faktiskt! Och jag måste hålla med musikskribenten som skrev i GP i morse att det må hända att Lars Winnerbäck och Kent är de största musikaliska fenomenen i Sverige men det är då fan inte dem som tar musikSverige framåt, det är alla kvinnor. Såsom, Frida Hyvönen, Laleh, Sophia Somajo, El Perro Del Mar, Lykke Li, Ane Brun, Robyn, Karin Dreijer Andersson. Jag kan fortsätta, men du fattar! Självklart finns det grabbar också som gör detta, men inte så stora drag som tjejerna.
Idag var skolan nice. Började med Lisa och ett jädrans spring runtomkring våning 6. Lisa blev lite sur, men men. She'll get over it! Sen blev det muslimer, jääävligt nyttigt å få höra hur riktiga sådana är och ser ut.
Sen blev det lunch och pannbiff, mumma! Jano fixade skjutsen till idrotten, dock tog Heidi (tha bitch!) förarsätet som var till för mig, men när hon fick en Lovisa i knät så ångrade jag mig icke!
Regina Spektor - Blue Lips
Den här låten tillägnar jag Heidi, för att den är fin och för att det är Heidi också! :)


Stay Blue // Cromeo

Mask.

Såhär snygg kan en mask bli. Eller inte!
Jag har lite kvar å lära av min estetiska sida! :) Men nice är den!

Idag har varit en bra dag. Det hjälper mycket att ha vänner som är fina, roliga och som kan bjuda på sig själva. :)
Känns som om jag köper alldeles för mycket saker. Jag ska köpa festivalbiljett (kanske 2), Gbg på lördag, kamera och ja, jag har inte riktigt pengar till allt det. Samtidigt ska jag fixa nytt ID-kort och bankkort. Men det går nog lätt. Och ja, jag kanske måste köpa tågbiljett till Gbg den 3 mars. Oh my lord vad mycket det är nu! Ne jag skojjade bara. Allt är brao!
Ha det Gaj
Stay Masculine // Cromeo

OM ändå.

Jag passar sådär bra i väst ändå! Ni får ursäkta bilden, jag är inte den bästa modellen! :D


Försöker göra någonting bra av mig själv. Sen kommer jag på hur mycket man egentligen kan göra, men så lite som är intressant eller roligt! OM ändå himlen var på riktigt och ankor kunde tala.
Stay Väst // Cromeo

Lise + Berg = Sant?

Kan det vara så att jag i sommar spenderar mina veckor på Liseberg, det vet ingen. Men det skulle i alla fall vara ett alternativ. Woho liksom, jag vet dock inte om min presentation var den bästa, hahah! Blandade en seriös sida av mig själv med en lite mer avslappnad, men jag tror att det är så det ska vara! XD hahahah

Stay Job Searching // Cromeo

Chewing Gum.

Snacka om nostalgi, det här är 6 år sedan, känns som om det var igår jag hörde den här låten! sjuuukt!
Annie - Chewing Gum
Snälla säg att ni känner igen låten? :)

Idag ska jag ringa ett samtal, plugga och vara min moder till lags.
Stay Monkey // Cromeo

Pingvinfängelse!

Ordet "Senapshora" kom jag på idag när jag satt uppe på 11:an med Viktoria och alla andra treor. Det ordet gillade hon väldigt mycket.
Älskar texten så oerhört mycket!


KUl dag i skolan idag. Bra lektioner, trevliga människor! .)
Skriver mer sen, mat nu! Lax, mmmm! :)
Stay Salmon // Cromeo

Jag saknar..

Kate Nash, solen, vissa personer ibland, det vi brukade ha tillsammans, vitkål, skånska pepparkakor, festival, pengar, kläder, kyssar, värme, behändigt paraply, Pan's Labyrint, fantasin och alla moln.
Älskar den här bilden! :)

Jazmine Sullivan är en riktig plinga!
Känner lite att jag mer och mer börjar gå ifrån min elektriska musiksida. Det är dock lite konstigt eftersom jag samtidigt bestämt mig för att åka till Emmabodafestivalen i sommar! :) Men det blir kul antar jag!
Stay Electric // Cromeo

Sorgfylld och lycklig!

Jag är i allmänhet välmående och älskar allt och alla! Men ibland kan jag bli lite ledsen när jag ser hur illa andra har det. Till exempel så tycker jag att det är synd att det finns så många människor som är bloggare men som väljer att slösa sina ord på antingen töntiga saker eller på att snacka skit om andra. Jag menar, vad är det för människa som ägnar sig åt att smutskasta andra? Ingen att se upp till i alla fall.
Men sen har jag ju ett hål i mitt huvud också. :)
Skolan var väldigt trevlig idag! Jag skulle vilja tacka alla som går på min skola och säga att jag ÄLSKAR ER! Kommer sakna den skolan som *** efter studenten! Åhh, blir arg bara jag tänker på det!
Stay a Hole // Cromeo

Don't let me be misunderstood.

Kill Bill vol.1-2 är de bästa filmer som någonsin gjorts! Säg emot mig och du är både döv och utan känsel i fingerspetsarna! Man kan säga att Quentin Tarantino är en väldigt bra regissör och filmskapare. Eftersom både Death Proof och Jackie Brown även så är väldigt bra. Pulp Fiction har jag olyckligtvis nog inte sett men den ska stå i min hylla inom snar framtid kan jag lova. Tarantino har en fallenhet att välja Uma Thurman i nästan alla sina filmer, det gör han klokt i, eftersom hon är i särklass en av världens bästa skådespelare. Tillsammans med Scarlett Johansson, Nathalie Portman och Penélope Cruz såklart.
Love Thurman<3

Stay Killing Bill // Cromeo

Soldat.

Fint ord egentligen. Gillar dock inte innebörden av det, men det är en annan enkrona!
Idag har jag...................spelat Star Wars? Ätit, bakat, gått, suttit här, skickat in filosofiloggboken (med dåligt samvete eftersom det skulle varit inne för 4 dagar sedan) och fått i uppgift att lämna in papper på Arbetsförmedlingen i morgon av Cristine.
Grow Up

Frankmusik är den bästa mannen som finns i musikvärlden för tillfället, jag känner mig nästan stolt över att ha upptäckt honom så tidigt som jag ändå gjorde. :)
Frankmusik - Confusion Girl
Inte hans bästa låt men det var den enda riktiga videon som jag hittade. ^^

Stay Musik // Cromeo

UK import.

Nu är jag glad! Har beställt Marina and the Diamonds' skiva "Family Jewels". Gosh! Tillochmed beställt den från play.com, vilket betyder att de skeppar den från Storbritannien hem till min brevlåda, troligen. Fick skita i mina två Ä:n i addressen, men den borde komma fram. :)
Bion var bra och Lisbeth Salander är min förebild och den snyggaste kvinnan i hela landet. Säg emot mig och du är en idiot! :D
Blev bjuden av Sanna att äta thaimat med henne och Ida idag, dessvärre var jag tvungen att tacka nej. För många anledningar också, inte bara EN som det brukar vara. Men jag ska bjuda ut dessa flickor en annan gång och då blir det grejjer!
Stay Diamond // Cromeo

The air castle that got blown up.

Idag blir det bio. "Luftslottet som sprängdes". Hela familjen ska med på denna sedvänliga aktivitet som innebär att man åker någonstans och går in i en byggnad, sätter sig ner i mjuka fåtöljer och antingen bara tittar på skärmen som är framför eller äter något snaskigt samtidigt som man tittar och ökar då risken att andra åskådare stör sig på en eftersom snask oftast är i ett format som innebär något i slag med påse eller plast. :)
Jag tror det blir bra.
Shout Out Louds är ett väldigt bra svenskt band för övrigt! Det tycker du med!
Stay Shouting // Cromeo

Oftast varje dag.

Jag gör det oftast varje dag.
Ibland när det är folk nära.
Oftast när jag är ensam.
Ibland på morgonen.
Ibland mitt på dagen.
Ibland på kvällen.
Ibland blir det länge.
Ibland inte.
Ibland blir jag störd.
Ibland får jag vara ifred.
Ibland är det spännande.
Ibland mindre spännande.
Ibland glömmer jag världen.
Ibland glömmer världen mig.
Stay In, Stay Out // Cromeo

Howdy Partner!

Idag började skolan. Det var kul. Mina vänner är de bästa man kan ha! Får mig alltid att skratta. :D
Nya lärare ser jag också fram emot.
Såg på "Flickan som lekte med elden" förut. Den var bra. Jag fick inte lämna in den för Statoil här i Grästorp, dumma dem. Men papi fixar det i morrn. Bio på lördag med familjen, "Luftslottet som sprängdes". Familjen om Frida är bra dvs, hennes hals är som en potatis, typ.
Jag har väldigt många fina bilder tycker Mala.
Det tycker jag med! ;D

Ibland är Mala och jag väldigt lika, men det är bara för att hon gillar lila och aldrig skriver puss i sms. Annars är vi lika som ananaser.
Stay Yrrol // Cromeo

Ingen skönhet, bara odjur.

Ne filmen som vi jag och Frida skulle titta på verkar inte vilja att vi tittar på den. Så vi har ungefär 20 min av filmen, tyvärr. Inte nog med det. Jag skulle till en utav mina kära vänner idag men det visade sig att han hade en massa saker att ta itu med och kunde därför inte säga till mig att när jag skulle åka till honom eftersom det inte passade att jag gjorde det överhuvudtaget. Men det gör mig inget. Jag mår prima och det finns spel att spela och en familj som desperat har försökt mig att förstå att det är myskväll ikväll och vi ska käka kalkon (usch!) och spela sällskapsspel. Det blir TP, allt annat är för invecklat för mina föräldrar. Olyckligtvis nog!
en kille med skön stil på en väg.

Öhm. Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag sov rätt så illa inatt, vet inte riktigt varför. Försöker läsa ut min bok, "Låt den rätte komma in", men med föga framgång. Kanske går bättre ikväll. Star Wars är verkligen bra måste jag tillägga. Bara så du vet.

Stay Star-Waring // Cromeo

Mjusik.

Idag har jag tagit bort låtar från min mp3 och lagt till The Shivers, Girls, Acid Girls, The Honeydrips och The Editors. Bara en massa bra alltså! Yeah!
Syrran klådde mig i TP förut, buh! Men det gör mig inget. Åt digestive-kex, valnötter och mörk choklad och drack kanelté samtidigt så jag höll mig lugn.
Jag och Ida på tåget på väg till Gbg för att se Phoenix! Suckers!
Skolan börjar på torsdag, det är lite synd, men men, ibland får man det inte som man känner för.
Stay on a Train // Cromeo

Ironisk på dagboken med bilder.

Jag har använt mig av ironi för första gången på länge på bdb. Det ni! Kolla upp! ;)
Idag är jag inte magsjuk (det var jag igår, spydde 12 gånger ungefär!, mysigt). Och jag har spelat klart Monsters vs. Aliensps2. Började att spela Ratchet & Clank: Size Matters efteråt...det var inte kul. Väldigt besviken! Men men, det finns annat som är mer av en besvikelse men eftersom det här inte är en blogg där jag berättar allting om mitt privatliv (förutom bajs, snoppar och pubishår, sådana grejjer), så får ni inte veta vad det är jag snackar om. Jag undanhåller det för en anledning, kom ihåg det.
Jag har nog också bestämt mig för att jag ska läsa ännu mer språk efter gymnasiet. Någonting som skulle vara riktigt roligt vore om jag kunde åka till en massa länder och läsa det språk som de talar i just det landet. Eller så arbetar jag och lär mig det på samma gång (dock kan det bli problematiskt om jag ska jobba och prata en massa och samtidigt lära mig hur man stavar allting XD) Men om vi säger såhär. Jag åker till Storbritannien i 6 månader eller ett år eller så, jobbar med/studerar något som jag tycker är kul. Lär mig engelska, på riktigt! Sen åker jag till Spanien/Frankrike/Italien/Island/Portugal (håller mig inom Europa) och gör typ samma sak där. Erkänn det låter kul? Tycker jag verkligen Carl! Go for it you språknörd!
Stay Dreaming // Cromeo

Gracias.

Första dagen på året.
Jag skulle vilja tacka för endel saker.
- Jag vill tacka för att jag har ett hus att bo i.
-...att solen orkar skina.
-...att min familj och mina vänner lever.
-...att jag har mat varje dag.
-...att jag har kläder att ta på mig varje dag.
-...att jag har chansen att själv bestämma över mitt liv.
-...att jag har tillgång till rent vatten och speciellt varmvatten.
-...att träden i min närhet står kvar fastän vi lever i en girig värld där vi tar mer från naturen än ger.
-...att det finns människor som aldrig ger upp.
-...att det finns människor som vill göra andras liv lite lättare genom handlingar (för tankar hjälper inte en handikappad eller en som svälter).
-...att det är så enkelt att sprida glädje.
-...att musik kan hjälpa en människa så mycket så att det precis som solen orkar ta sig igenom ännu en dag.
-...att jag sover bättre än förr.
-...att jag har en ängel som skyddar mig och vägleder mig genom livet.
-...att jag har sett, läst och hört så många visa ord i mitt liv och kunnat sammanfatta all den kunskap för att så bra som möjligt skapa en egen uppfattning.
-...alla mina vänner för att det är så pass intelligenta och generösa att de väljer att dela med sig av sig själva, även när livet är som ett vulkanutbrott, eller jordbävning för den delen. För att de fortsätter att vara händer som sträcker sig ut och hjälper den som ramlar upp igen. För att de har något unikt och vackert och kanske det bästa av allt, för att de är olika.
-...att de inte finns en gräns på hur många fina människor det faktiskt finns där ute.
-...att jag har möjligheter att ge tillbaka när jag har möjligheten.
-...att jag lärt mig att förlåta, även om det känns förskräckligt svårt.
-...att jag försöker att se saker ur andra perspektiv.
-...och mycket, mycket mer.
Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta när jag hör att jag sårat någon av mina vänner. Jag blir helt stum, för jag tror inte mina öron. Det är som om de pratar om någon annan, som om det är någon inom mig som står skyldig för de som de anklagar mig för. Men så är det ju inte, det är ju jag och det skrämmer mig. Livet har allt sina bakslag ibland, men det när förhoppningsvis för det bästa. För mitt bästa.
India Arie - Heart of the Matter
Sjuukt bra låt med sjuukt bra kvinna. ^^

Stay Forgiving // Cromeo

2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag har börjat släppa taget om någonting som jag länge trodde var menat för mig, för alltid.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga, så nej.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej det gjorde ingen som tur är.

5. Vilka länder besökte du?
Öhm. Inget annat land faktiskt. Jag är väldigt förvånad faktiskt! xD

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag vill ha mer bra musik, självdistans och sex.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
När jag var på festival, sommaren och 14 december.

8. Vad var din största framgång 2009?
Mina talanger i franska och alla fina kläder.

9. Största misstaget?
Oj, den var svår. Skulle nog kanske säga att det har varit att jag inte gjort saker, för jag har kommit på att det är bättre att göra någonting och sedan ångra det än att inte göra det och önska att man gjorde det.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är sjuk hela tiden men jag blev en aning sjuk i tunntarmen i början av december och sen har det hållit och har inte slutat riktigt än.

11. Bästa köpet?
Oj. Min mp3! (Tror det var detta året jag köpte den!)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Musikevenemang, skivor och kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Alldeles för många för att kunna rabbla upp några här.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog både och. Har nog aldrig varit så ledsen som i år men heller inte gladare. Fast jag känner ändå att jag har varit rätt så mittemellan, utåt iaf.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag kunde le mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Öhhmm...

18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj här i Grästorp, farmor hade med respektive och mormor hade med respektive.

19. Blev du kär i år?
Nej, det var för två år sedan.

20. Hur många one night stands?
Hahha! None. Eller många. Men det är nästan alltid någonting som "stands during the night", hhhahah! xD

21. Favoritprogram på TV?
Oj, svår du. Skulle nog säga Mia och Klara, Little Britain och DH.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nejje.

23. Bästa boken du läste i år?
Hmm. Andra delen i min och Fridas favoritserie av böcker.

24. Största musikaliska upptäckten?
Florence + The Machine, lätt! Sedan har vi The XX, Vampire Weekend, Ellie Goulding, La Roux..bla, bla, bla..

25. Något du önskade dig och fick?
Playstation 3.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Öhm. Nej jag önskade mig nog ingenting.

27. Årets bästa film?
En förlorad värld. (Brideshead Revisited)

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var på Gardis tror jag. Badade och solade och hade det skönt.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Självklart.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Bättre än fjolårets iaf.

31. Vad fick dig att må bra?
Mat, musik och mina vänner.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
OJ! Vilken fråga! Scarlett Johansson såklart!

33. Vem saknade du?
Jag saknade någon, men det finns alltid runtomkring mig.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Ameh! Så kan man ju inte säga. Usch och fy!
Stay 2010 // Cromeo

RSS 2.0