Lyssna gärna.

Jag tror att folk lyssnar mindre och mindre på varandra, jag tycker att det är synd. Världen går under då.
Fast det gör den ju ändå, men snabbare. Mycket snabbare.

Band/artister som jag lyssnar på nu och som jag finner bra:
- Yelle
- Alex Winston
- Peter, Björn & John
- Lady GaGa
- Miniature Tigers
- Bright Eyes
- Lilla Sällskapet
- Veronica Maggio
- Cat's Eyes
- Fleet Foxes
- Naysayer & Gilsun
- Nicki Minaj
- The Very Best


Artister som jag vill att de släpper sina album nuuuuuu.......Bat for Lashes, Beyoncé och någon mer...hmm..vem fan vare....jaaa Jonathan Johansson!!! och lite thecocknbullkid såklart!


Stay Listening // Cromeo

Vikarie.

Alltså. Att vara vikarie är kanske min grejj. Eller inte.
De två lektionerna jag hade idag var...jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det gick inte dåligt, men jag var inte riktigt som jag ville att jag skulle vara. Eller, jag var mig själv men jag ville inte vara den snälla, förstående, mjuka, töntiga Carl, jag ville vara mer, hårdare, intolerant, framåt. Men jag försökte å andra sidan allt vad jag kunde att engagera eleverna (kanske med fel metoder, va fan vet jag liksom?) men det gick sådär. Men jag menar...ungarna har varit i skolan väldigt länge nu och det är snart sommarlov så jag förstår om dem är trötta!


Stay Moppy // Cromeo

Ida Vaginahörning.

Min vän Ida Vaginahörning frågade mig häromdagen vem eller vilka som jag tyckte var snyggast i hela världen. Då jag blixtsnabbt förstod att hon ville att jag skulle svara hennes namn, svarade jag istället något i stil med:
Scarlett Johansson


Shakira


Johnny Depp


Beyoncé


En modell: River Viiperi


Hmmm. någon mer.....hmmm, fan...eller vänta...
Alison Sudol aka A Fine Frenzy är rätt vacker också.


STAY IN LOVE WITH PEOPLE YOU NEVER WILL MEET! // Cromeo

Det måste vara vitt.

Man måste ha vit bakgrund för att ens blogg ska bli känd. Man måste även vara snygg. Ta snygga bilder och vara cool. Jag är 1/4 del av dem sakerna. Hur stor är mina chanser tror ni eller? LOL. Jobbigt värre.
Livet är skönt, önskar att solen kunde lysa lite mer bara så skulle det nog bli braaa! :D

Ibland vill jag bara ha en sån här frisyr!

Stay Hairy, Harry // Cromeo

Aloe Vera och Mandel.

Inte för att jag tror att någon bryr sig men jag har produkter som är baserade på två olika organiska grejjsimojsi. Jag har nämligen aloe-veraschampo och mandelbalsam, aloe-verahudlotion och mandelolja (som jag använder på min hud), dricker aloe-verajuice och äter mandelsmör. LOOOOL hur stor är chansen liksom? Älskar båda sakerna ändå.


Jag har skrivit upp saker som händer i sommar: festivaler, dop och möten och sånt. Men jag tycker att det är väldigt svårt att planera så mycket i förväg. Fruktansvärt jobbigt. Två veckor framåt, där går min gräns ungefär. Sen börjar det bli väldigt jobbigt.
Jao jao jao.

Stay Jao // Cromeo

Snacka skit.

Jag är en snäll person. Jag har många vänner. Jag gillar många. Men det är för jävla kul att snacka skit om andra. Prata om hur man tror deras bajs ser ut och så. Och hur de pruttar, etc. Finns mycket bra med denna värld. Såsom ny, bra musik, olivolja, vin, vänner, TV, mandelsmör, min mac, min familj, festivaler, sommaren i allmänhet, färgen grön och sova. Lite annat också föresten: sushi, tartex, tv-spel, böcker, min mp3, Anna Järvinen, djur, ekologiska produkter, dansa, god vegetarisk mat, Stockholm, Göteborg, träffa nya människor, vara med gamla vänner, klara mig själv, byta frisyr, bära fina kläder och vara full.

Ibland tror jag man känner lite så. Det har jag gjort iallafall.

EN sak jag inte gillar just nu, att Arbetsförmedlingen var stängd förra torsdagen och fredagen. Det gjorde mitt liv en aning sämre.

Stay Caring // Cromeo

Kan ju faktiskt skriva själv.

Idag gick jag upp 11, TRODDE JAG! Klockan var bara 9, men det gjorde inget. Lika glad var jag för det, men gladast var nog räven.
Sen åt jag frukost, sen läste jag tidningen, nej jag kollade på Sápmi Sessions på Svt/Play..det var riktigt bra, med Johnossi. Älskar samer också, så lugna och eftertänksamma.
Sen har jag...ehm...jo spelat Star Wars..pratat med lite vänner. Kollat på tv. Och...nånting mer. Sen har jag ätit också, och tagit in posten. Och ringt Arbetsförmedlingen, och tagit mammas köttfärs, hon blev riktigt arg. Men sen blev hon glad, så det löste sig. Coola bönor så att säga. höhöhöhööh

Ibland önskar jag att jag hade på mig en klänning och låg avsvimmat på ett berg på västkusen. Typ Smögen.

Stay Fashioniated // Cromeo

Snälla bli min igjen.

Veronica Maj är en riktigt bra tjej. Hon fick hjälp av Christian Waltz och Markus Krunegård så det var väl egentligen inte så konstigt. Tjejer, de kan aldrig göra någonting själva, måste alltid ha hjälp, eller sällskap, eller godis, eller en bra film, eller mat, eller bajsa. Fan, kan de inte bara spela tv-spel och hålla käften?
Kan inte lägga in en bild idag för blogg.se är cpigt. Men vem fan bryr sig?
Gårdagen i Götlaborg var lolig, lekte med några gamla klassisar från thn. Alltid lika snygga. Och så blev det bråk i skogen och sen fest på en båt. Inte min vardag precis...hhehhehehehehe.
Önskar att någon på stan kunde ge mig 300 000 kr så att jag kunde göra en massa roliga saker och ha kul med mina vänner.

Stay Moving // Cromeo

Konversation med SJ.

Ibland har jag en konversation med SJ. De skickar sms till mig och så får jag åka tåg. Det är snällt tycker jag. Nu dör mitt batteri snart. Fan, orkar inte gå och hämta sladden heller!

Stay Batterized! // Cromeo

RSS 2.0