Oh, Justice you say?

Justice är väldigt speciella. Det är Paloma Faith med, och Spiritualized!
The Sound of Arrows spelades på radion förut också, jag blev väldigt chockad! :O

Paloma Faith - New York


Men asså. Nu känns det som om vi har typ minst 4 saker som vi ska skriva på hemma. Skriva om historian, skriva internationella arbete grejj och sen fi/sve rapporten! Wow säger jag bara!

Tror att jag ska åka med farmor och Hasse till Uppsala nästa fredag också, syrran (Frida) tyckte att det passade bäst då!

Om jag ändå kunde se dem live! gaaahh!! ;D då jag skulle vara lycklig man!

The Sound of Arrows - M.A.G.I.C.Ja, ja! Livet går på som vanligt, likt bussarna i staden och de okända människorna i centrum!

Jo just det ja, jag och min syrra har ju FF här hemma fram till nästa torsdag! woho! Vi kommer att ha så mysigt, funderade på om jag sulle bjuda hit några men jag vet inte riktigt, Heidi (hon är VIP^^) får komma hit om hon vill, kan ju alltid hitta på något kuli kul!

Stay FF! // Cromeo

Egentligen för trött för det här.

Men skriver det gör jag ändå. Vet egentligen inte riktigt varför men jag fann mig sitta här och inte riktigt veta vad jag skulle göra.

Göteborg igår med Viktoria W för det mesta, men även lite Arntsen, och självklart Lovisa, Sandra, Viktoria (Lovisas kompis) och Lovisas kusin August!
Inte så många kändisar i år. Gubben/pappan i Teliareklamen stod ute vid kön och rökte. Alex Schulman stod vid en monter och sms:ade och Lill Lindfors var på Svenska Kyrkans (stora!) anläggning. Önskade dock att jag letade upp Carolina Gynning, skulle varit coolt att se henne IRL.

Jag och Viktoria gick runt i sisådär 2 timmar och hittade en massa roliga saker. Sen blev vi hungriga och gick och åt thai.
Sen gick vi till klädbutiker och jag hittade 2 plagg som jag ville ha men kunde bara köpa en utav dem, för om jag skulle köpt den andra skulle jag inte haft råd med någonting till kvällen typ.
Sen medan vi väntade på Lovisa och de andra satte vi oss på SoHo, ett coolt och relativt mysigt ställe att sätta sig ner och ta lite öl på. Sen efter 2 timmar där eller något så gick vi till stationen för vi trodde att L och kompani skulle komma med ett tåg ungefär halv 9. Men icke sa Nicke, inga Trollhättebor där inte. Så vi gick till Storan och försökte se när Club Milk skulle öppna, men det var praktiskt taget omöjligt att se.
Sen kom L och kompani och vi gick till Queens i Vasa och tog ett antal drinkar, jag må säga att jag har aldrig trängts så mycket och druckit så många alkoholdrycker som jag gjorde igår. Praise the Lord!

Sen bar det av till Club Milk och det var fett nice! shit, känner att jag vill dit de 3 resterande tillfällena också!
Just det ja, Sally och de andra i Gbg-gänget kom också dit och det var kul å se att hon kom ihåg mig! XD

Så dagen kan summeras med dessa ord: Vandring i en stor byggnad med en massa människor och godis, inköp av en t-shirt på skönaste butiken och dans med sköna människor på ett skönt ställe med sköna DJ:s!

Stay Out // Cromeo


Skriver innan jag blir påverkad.

Jag gillar att ord har två betydelser. Det gör så att läsaren blir lämnad en aning konfunderad^^.

Högskolan Väst idag, och jag måste säga att det var rätt så kul. Även om man kanske inte uppskattade allting lika mycket. Men föreläsningen eller var det  nu var som vi lyssnade på var jävligt intressant. Baguetten och det andra var definitivt något som gjorde mig kåt. Wooow, säger jag bara!!  MMMMMMM!
:D


Det märks att man blir förändrad när vädret förändras. Väntar bara till vintern då iaf allting inte är heeelt grått.
Jao. Meeeeen, i morgon blir det gbg med ett par sköna människor.

Stay Milky // Cromeo

I start rushing towards the skyline!

"Before I make, the final sacrifice.
We raise it up!
This offering!
We raise it up!"


Skolfoto idag i skolan. Det var intressant. En mycket intressant dag minsann, på flera olika sätt.
det slutade ju inte sen när jag kom hem heller! Men det orkar jag inte ta här, + att det typ har ordnat sig nu.
Puh! livet är bra roligt ibland, det är lite som när man var liten och lekte och hade kul. Ibland hade man jättekul hela tiden, men så plötsligt så gör någon sig illa och man vet inte vad man ska ta sig till eller så har något gått sönder och föräldrarna blir arga på en.

Så är det ibland, i mitt huvud!


Stay True to Yourself! // Cromeo


I believed you, I received you, I did.

"Love is not a game.
But it's something that I'm desperate not to tame."

Jack Peñate får mig att känna mig likgiltlig!
Idag har det varit rätt så bra i skolan. Ibland så får jag lite störande vibbar från personer i min närvaro men jag blickar framåt och ler ändå. För vissa människor är faktiskt goda och lojala rakt igenom.
Hahah, en annan rolig sak! Jag tror att Carine gillar mig mindre än förut! För nu förväntar hon sig att jag ska kunna en massa saker, men ibland glömmer jag av saker och då blir hon besviken typ. Och ibland kan Sofia något som jag inte kan och då blir det trubbel! Oh-oh!
Har varit ute och åkt med mormor idag också! det var lite läskigt, för hon kör väldigt speciellt må jag säga!
Ne men vi åkte typ till Lilla Edet, där vi åt på Rasta och sen skulle vi leta efter en servering vid ett slott men det fanns bara ett slott, inte en servering. Och det visades sig också att Amanda Olsson bor typ vid det slottet! jag dog lite när jag fick reda på det! hahahah! Jag ringde Lovisa också för vi åkte förbi där hon bodde men hon är lite störd så hennes telefon ville inte!
Stay on the Road // Cromeo

Något som jag minns.


"The fabric of your flesh, pure as a wedding dress.
Until I wrap myself inside your arms I cannor rest.
The saints can't help me now, the ropes have been unbound.
I hunt for you with bloodied feet across the hollow ground."

Idag vaknade ur en väldigt obehaglig dröm. Den handlade om att jag övningskörde med papi och vi körde mot Thn. Sen hipp som happ var vi eller iaf jag i ett hus med en familj som jag aldrig träffat förut. Där var jag tydligen i 2 dagar för någon i min klass (kommer inte ihåg vem) och sade att Kathryn var arg på mig för att jag inte varit i skolan på 2 dagar. Då fick jag ont i magen, fast i drömmen tror jag att jag blev arg på Kathryn och dissade henne totalt!

Bra band med intressanta ljud. typ. ^^
The XX - CrystalisedStay XX // Cromeo

Glassvapen.

Jag tror att jag kommer att bli en sån där vuxen människa som inte riktigt är som alla andra. Det är en känsla jag har bara, vet ej om den kommer att följa med igenom hela livet men då är jag redan vuxen och har svårt att beskriva mig själv. Nu vet jag inte riktigt vad jag snackar om.

Mitt hjärta är som en kanin, feg och springer iväg snabbt som attan när den blir rädd!

Historian blev, ja, vad ska man säga? Klar eller inte är svårt att säga, men jag tror iaf att den är någorlunda intressant, om inte så är mina upprepningar väldigt intressant och jag finner mitt sätt att uttrycka mig på väldigt komplicerat, men det är bara för att jag vill vara vuxen.

Mycket text, men internet funkade inte igår och jag var inte hemma i förrgår så det gick inte så bra att gå in då heller. Men så är livet ibland, saker och ting går inte som väntat.


Stay Bunny // Cromeo

Fest vid polisen, fest med polisen!

Ja, sammanfattningen av Heidi och Erikafest!

Ne men det var en chill fest med en massa sköna människor och enough med booze! :D
Saker och ting går ibland inte som man förutspått men då är det bra att man har sina vänner som finns där i ur och skur.


"This is a gift, it comes with a prize!
Who is the lamb and who is the knife?
Midas is king, and he holds me so tight!
And turns me to gold in the sunlight!"

FATM är riktigt bra live, har sett klipp!
Hon diggar även Fever Ray vilket är riktigt grymt!

Ja, så är det!
Och det är så..

Stay Så // Cromeo

I gotta get smart.


Fett snygga skooor! Ge miiiig!

Snyggt allt!

Snygg tröja, typ!

Öhm. Jag har för tillfället väldigt mycket saker på schemat!
Jag trodde att jag hade 3 saker som jag skulle göra efter skolan på tors, fre och lör.
Nu visar det sig att jag kanske har 4.
Alice skickade nämligen ett sms om att Kibumbi har ordnat någonting på Kontiki i morrn!
Men grejjen är den att jag ska vara på M15 på torsdag och Heidi har fest på fredag och det är 50-årskalas på lördag har i gtp, så ja, det känns sisådär lockande! Jag skulle lätt åkt om jag hade någon att åka med eller om det inte var skola dagen efter typ.
Men men, vi får se hur det blir.
Jag har lovat Sandra W att vi ska hitta på något någon dag också, och så ska jag göra en sak till som kräver mycket eller relativt mycket av mig och vi får se hur jag mår efter det.


Stay Unstoppable // Cromeo

Jag får lite ont i ögonen!

Allt ljus överallt gör så att jag får ont i ögonen! Typ.


Jag önskar att det bara fanns runt 100 människor i den här världen. Hälften av dem skulle jag känna och resten skulle jag inte vilja känna alls. Det låter kanske lite konstigt men det är så jag känner nu.
Ibland tror jag att folk bara ser det som de ser. Inget annat. Eller att de bara hör de som de hör. Men jag tror att jag vet bättre. För jag är svensk, då vet man lite mer än alla andra. Eller inte!
Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise it up)

Ännu en magnifik låt från Florence! Ahhhhh!

Öehm. Ja, saker och ting behöver bli gjorda, och de blir inte gjorda förrän man gör dem. ^^ Så är det nog.


Stay Rabbit Hearted // Cromeo

Ibland är jag lite korkad.

Lucas och Sannas fest i fredags var väldigt niiice och lyckad. Alkohol, epilepsilampa och jacuzzi är en bra blandning ibland.
Någonting som inte är bra dock är tjuvar. Jag menar, ofta man tar saker från någon som har bjudit en på fest? Förstår inte hur folk kan med det alltså.


Blev först av med mitt fritidskort också, sen min t-shirt och sen 200 spänn. Jag fick tillbaka allting förutom de 200 kronorna, men tur det. De andra sakerna skulle varit svåra att ersätta.

Aldrig förr har en röst som denna gjort mig så rörd. Förutom kanske Lykke Li's eller Natasha Khan's då. Men de är alla tre så olika. ^^
Florence + The Machine - Drumming SongStay Drumming for God's sake! // Cromeo

Jävla svin, tar fan över all min tid.Grejjen är den att den här influensan som kommit till Tellus och hotar mänskligheten verkar vara väldigt uppblåst. Seriöst, jag tror och hoppas att allting bara en är stor bluff och att det kommer flygande rosa flodhästar och tar bort allt tjafs!

Mitt liv känns för stunden si och så.
Si, för att inget dåligt har hänt nyligen.
Så, för att äldre skador fortfarande skaver i min kropp.
Jag, känner..att saker och ting kunde varit så mycket bättre.


Stay out of Trouble // Cromeo

RSS 2.0