Björnrike.

I morrn bär det av.
Farmor, Hasse, Papi, Mami, Titti, Adde och Jag.
En hel vecka.
Om jag minns rätt så är stugan där uppe rätt så stor. Sånt gillar jag. Oftast när jag åker skidor iaf gillar jag att ha det stort.



Skolan idag var rätt så brá. Jag har kommit på mig själv att vara rätt så glömsk.
Bamba var kul, samtalsämnet vid bordet kretsade kring pingviner, insekter och bönor. Och Hornet såklart. Gooooo HORNET! Det kommer inte bli detsamma utan dig i Härjedalen Hornet aka. Hajdi! :D HAHHAHAHA!

Ehm. Ja.
Känner att jag är tvungen till att göra det här inlägget lite längre än vanligt eftersom jag kanske inte kommer att skriva på mer än en vecka eller nåt. Fast jag vet dock inte om jag kommer att ha tillgång till internet där uppe (tar med mig macen).
Har ni tänkt på att man sover alltid väldigt skönt när man har åkt skidor? Kan vara det faktum att man är omringad av snö och att benen är utmattade eller något sånt. Va fan vet jag???!!! GAAAHHH!!

En sak jag inte gillar är när man är osams med någon. Typ att någon tycker att man är jobbigt eller går iväg när de ser en. Det är jobbigt att Mala inte är i skolan också. Hon lämnar alltid ett hål efter sig typ. :S

Jao jao. Enough about that Jallow. Göran är väldigt konstig. Igår på matten så arbetade jag utanför klassrummet och så kom han förbi för att kolla hur det gick för mig. Jag sa att det gick bra men frågade om hjälp för det var iaf en uppgift som jag inte fatta. Han hjälpte mig med den och sen så satt han bara på stolen brevid mig.....VÄLDIGT LÄNGE!!! Jag menar, okej?! What's cooking liksom?

Aja.
En video ska ni få också. Vet inte riktigt hur jag kom å tänka på den här filmen men Ida kan ha något att göra med det. Blir så jävla glad när jag ser på denna videon. Minns när jag var liten och såg på hela filmen (Som med alla Disneyfilmer ofc.)

Ha det bra allesammans så får ni hoppas att jag inte bryter lungorna. :)
(Btw, det finns lyrics till låten på "mer information" och Blunder är min favoritfigur i filmen)

Sissel Kyrkjebø - Hela Min Värld



Stay Björn in a Rike // Carl

Kommentarer
Postat av: Heidi

Bamba var sjukt kul hoy! & Hornet kommer inte vara densamma utan Carlos aka. Carl när my dear mate är borta för en vecka

2009-03-27 @ 23:50:57
URL: http://heidinilsson.blogg.se/
Postat av: Fridelina

Heej gubben!! kul att du ´har med part of your world,, lyssnade på den häromdagen faktiskt! älskar den:) Hoppas du får det super i Björnrike,, hade gärna varit med, det vet du:D,, Se upp i backarna för här kommer Carlliiii

2009-03-28 @ 10:45:42
Postat av: Ida

I friggin' looove Disney! :D

2009-03-28 @ 14:16:27
Postat av: MALALICIOUS

HAHAAHAH

"what's cooking liksom" AHAHAH.

Carlton is boiling ;)



Aaw, sötigt att du sakna mig! sakna lite Carlton idag i skolan fan.



1) Ramla inte i backen

2) Åk inte på stackars farmor

3) snusksurfa inte om nätterna!



tre mucho värdefulla tips till dig min vän!

2009-03-30 @ 22:43:11
URL: http://pornoflick.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jag kommer ihåg ursula från den filmen ^^

2009-04-02 @ 00:19:16
URL: http://kruseojons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0