http://charliebooi.tumblr.com/

http://charliebooi.tumblr.com/


Stay Checking it Out!

Säg mitt namn.Så jävla bra. OM man har på högsta volym och sjunger med såklart!

Stay Machinery // Cromeo

Lilla hästen då.

Tänk om man skulle ha en liten häst. Då skulle världen se allt rolig ut. För jag tänker ibland att världen ser ut som en ballong, att den liksom är luftig och lätt går sönder och kan vara jättekul ibland och färgglad och så men ibland kan den också liksom spricka och det roliga är slut. Det är då jag tror att man ångrar att man festade så hårt. :)
Men det är bara lite som jag tänker. Inget speciellt. Jag ursäktar mig själv därför att jag lever och därför att det provocerar så otroligt mycket.

Stay Bouncing // Cromeo

Orka Porka.

Min syster har varit här sedan fredag-kväll. Fun, fun, fun. Det har det faktiskt varit!


Stay in the Future! // Cromeo

Allt det här och himmelen också.

Florence + The Machine är verkligen bäst! Skojjar inte, den nya skivan är så bra att jag typ går sönder. Skulle jag varit riktigt kär skulle jag nog dött när jag lyssnar på den.
Lykke Li är också förbannat bra, och Marina & The Diamonds....troligen de 3 bästa artisterna i hela världen! Bara så ni vet!
SÅ jävla bra låt! Blir så glad! :D Känner verkligen såhär ibland...= töntig tolvåring!

Stay Word // Cromeo

ONLY IF FOR A NIGHT!

Florence Welsch (Florence + The Machine) och Anna Ternheim har precis släppt varsin skiva. FY fan vad kul! Har båda här i mina händer. Mumma, kostade en förmögenhet, men sover man med pengar mellan tårna blir det lätt så!
JAG STÖTTAR ARTISTER/BAND SOM JAG GILLAR!

Fi vilken fin bild också!

Stay Ternmachine // Cromeo


RSS 2.0