Hösta.

Det bästa med hösten är:
- att man får byta kläder.
- att det kommer en massa ny, bra musik, det gör det alltid (Marina & The Diamonds, Florence + The Machine, Laura Marling, The Kooks, etc, etc.)
- det blir en massa roliga färger på träden.
- man har rätt att vara lite nere då och då.
- halloween + maskerad = kul!
- nystart på något sätt, alltid trevligt.
- ny bra musik, tål att upprepas, dock tål inte vissa människor detta men dem skiter jag i. på toa alltså.


Jag tycker att Drew är ett ganska snyggt och coolt namn. Tänk om jag skulle heta så?

Stay Barrymore // Cromeo

Jävla huvud och jävla tand.

Har både huvudvärk, tandvärk och är förkyld. Värsta kombinationen ever! Jag skulle kunna nöja med mig en utav dem, men ALLA 3??? Kom igen nu. Idag kommer jag kanske kunna fokusera på studier, om jag har tur, lust och energi det vill säga.
Hoppas hoppas hoppas! Jag ska be till Skogsdamen att hon ska hjälpa mig. Eller Lady GaGa. :=)


Jag önskar att jag var magisk


Stay Magickal // Cromeo

Poka.

Idag är jag riktigt förkyld, jag har som man på engelska brukar säga: Fångat en kyla.
Jag hoppas att den går över snart för jag nyser sönder ägodelar, äcklar ner mitt golv och slösar på oftantligt mycket papper. Så onödigt!

Nu försöker jag göra bra saker i min lägenhet, det går ganska bra. Förutom när jag fastnar framför macen. Min lilla älskling.

Nemen Eddie då!


Stay Murphy // Cromeo

En text.

Om de tror att vi vill bli älskade tror dem alldeles fel. Vi vill inte bli älskade. Inte heller vill vi ha beröm för goda dåd eller fina gester. Vi vill ha smutsiga rosor och nerspydda handdukar. Så att vi känner oss äckliga, riktigt jävla äckliga. Som dem vill att vi ska vara, ska vi också vara, men bara i skenet av lycka på den elfte dagen. Så jobbigt som det är att leta efter morötter i skogen, så svårt, eller lätt, ska det vara att älska med oss. Och när kärleken själv står framför oss ska vi böja oss ner och lovsjunga den tills den lämnar oss och vi sitter igen vid dammen och kastar leverpastej till fiskarna.

- Carl Johansson 2011-09-10

 

Stay Writing // Cromeo


Ut.

Alltså, inte för att vara den som är den men det finns så himla många TRÅKIGA bloggar. Och då menar jag inte att jag tycker att min är bättre än andras. Men seriöst, en tjej på 27 år från Örebro som inte ens kan stava till Västgötaslätta utan istället skriver "Väskgötaslätta". WHAT THE FUCK? Sen när blev att komma från Västergötland något att göra med en jävla väska?
Inte för att vara den som den andra heller men jag har tänkt på det här med att studera på universitetet, det är rätt intressant. Man lånar pengar...så att man ska kunna överleva under sin tid som student. Pengar som man senare ska betala tillbaka till staten när man fått ett jobb. Och sen ska man tydligen ut och dricka sig full också, rätt mycket pengar där med. Kroppen mår dåligt (det gör den iochförsig ändå men det blir ju inte bättre av att dricka) och man kan göra bort sig rejält. Eller så kan saker och ting bli 1000 gånger roligare och man kan våga närma sig någon man tidigare inte kanske vågat titta på av ren admiration. Men men, ibland får jag känslan av att människor gillar mig, och i nästa sekund får jag känslan av att de fortfarande gillar mig. Vilket är konstigt, eftersom det inte hänt så mycket på en sekund? Eller? Har jag POFF blivit supersnygg på en sekund? Nej. Har jag PAFF plötsligt blivit så sexig att ingen kan hålla fingrarna eller ögonen i styr? Kanske.
Kul är det iaf, denna dragningskraft vissa människor har.


Stay Out // Cromeo

In fatti, non lo so.

In questi giorni, ho sperimentato che la gente nella città di Växjö è molto piacevole e hanno i vestiti in modo molto diverso. Questo per me è una cosa buono, perché non c'è nessuno che ha detto a me: Tu sei un uomo indefinito, e ovviamente, non c'è anche una possibilità di cambiare la vita perfetta come gliel'ho detto.

So che Firenze mi manca, ma non più di un cavallo bianco con palloncini al posto della testa.


Stay Italian // Cromeo

ICKEA

Jag har en speciell relation till IKEA. Jag gillar det i allmänhet inte. Men jag omringar mig med deras produkter och är rätt nöjd med det mesta av det. Vilket är väldigt konstigt faktiskt med tanke på att anledningen till att jag inte gillar IKEA just för att många har möblerna, och för att de är så jävla behändiga och praktiska. Jag vill ha second hand, jag vill ha användt, jag vill ha vägglöss, jag vill ha Anticimex!!! Fatta!
IKEA, hata mig inte för att jag säger detta, utan älska mig för att jag faktiskt låter mina föräldrar handla hos dig och föder dig med pengar så du kan fortsätta att sprida dina blågula kartongbyggnader fyllda med möbler och annat dylikt som man behöver.
Jag måste bara få tillägga att mina föräldrar är de bästa! Jag försöker säga det till dem men de lyssnar typ inte eller skrattar bara när jag säger det. Men jag tror att det är för att jag tror att dem tror att jag skämtar eller nåt. Men det gör jag inte.
Come te, non c'è nessuno. Pappa al pomodoro.Stay Under a Chair // Cromeo

Bitternes...NOT!

There are few relationships purer than that of a girl and her gay best friend.

Stay Gay // Cromeo

Kråka.

Man kan ha kråkor i näsan och man kan skrämma kråkor i fjäsan. Säh, nu skrev jag bara så för att det skulle rimma. To rim på Engelska kan vara snuskigt, det betyder att man slickar någons rövhål, vilket kanske är mysigt, det vet jag inte riktigt.
Jag kom på att jag behöver ägg, lite kärlek och bra musik just nu. Och med "lite" kärlek menar jag förstås TONVIS! MASSOR! Så jag inte kan andas eller tänka på något annat.


Jag kommer ihåg när jag köpte Britta Perssons skiva "Kill Hollywood Me" från cdon.com och när den kom hem till mig och jag satte i den i stereon så var det inte den skivan utan Absolute Music 45 eller nåt. Hur konstigt är inte det? Jag älskar för övrigt när man kommer på något som inträffat för ett tag sen och som man börjar reflektera över, och kommer på att det var något konstigt med just det.
Japp. Så kan det vara.

Stay Persson, Persson // Cromeo

RSS 2.0