Kanin eller anka?

Jag säger anka. Kaniner skrämmer mig på något sätt, och då har jag ändå inte sett Donnie Darko än. (Vill, vill, vill!)
Harar är det samma sak med, men de är ju typ kaniner så jag kände liksom att de var under samma titel.
Anywho...det har varit kul när jag varit ute de senaste gångerna här i Växjö...jag tyckte inte det ett tag men nu har jag ångrat mig igen. Det blir lite som när man åker till ICA, ibland är det bara jobbigt och dyrt, men ibland är det härligt och ger mig lycka.
Jag tror att jag bokstavligen kommer att bli en istapp i vinter. För när jag gick hem från en kompis häromkvällen hade jag på mig relativt mycket kläder. Men när det blåste mot mina kinder..................FRUKTansvärt, det var som om Lucifer tog en piska och tyckte att jag hade varit en "bad boy". Vilket jag kanske har varit men ändå?!
Argh.
Hepp, så kunde man inte lägga upp en bild heller. Tack för den.
Jag ÄLSKAR sådana här låtar, det låter typ lite country, lite indie och lite Laura Marling..whom I love <3

Kyla La Grange - Been Better


Stay Better // Cromeo

Spring! Nej, höst.

Hösten är den enda årstiden med riktigt mycket bra musik tycker jag. Det finns alltid några bra som släpper skivor runt december och mitt i vintern..men det blir inte samma sak som nu på hösten..nu när det är PÅ VÄG att bli riktigt kallt, PÅ VÄG att bli mörkare och mörkare som iallafall jag behöver uppmuntran, inspiration och tröst. Om musik skulle varit en man skulle jag gift mig med honom.

Eple.


Jag vill också vara en larv och bo i ett äpple och läsa en jättebra bok. Men fågeln skulle jag nog kunna skippa. Eller liksom..om det är en snäll fågel får den stanna men om den är dum så får den sticka.

Igår var en bra dag. Vi får se hur denna dagen blir.

Stay Larva // Cromeo

Råa djur.

Jag tror att jag inte vill äta djur mer i mitt liv. Eller åtminstone inte alls lika mycket som jag gjort det senaste året. Eller liksom...jag vill ju vara vegetarian...och jag undviker ju mjölk nästan alltid.
Alltså, efter att jag sett på den föreläsningen som en man hade på youtube på en skola så var jag inte så värst sugen på kött överhuvudtaget...Jag kommer troligen att äta kött nån gång, men det kanske mer blir när jag blir bjuden eller en gång i veckan eller nåt.
Tentan var avklarad ja...ska börja ordna upp inför nästa, även om det är mer än 3 veckor. Har märkt att man måste ha en jävla framförhållning i det här livet. Studentlivet det vill säga.
Japp.


Stay Put // Cromeo

Oj min fräcka Gud!

Jag klarade TENTAN!!!!!
Jag är guld värd.


Stay Good // Cromeo

En katt i smörgås

Hösten överfaller mig likt en blottare utför sina behov på ett campusområde.
Jag har kommit underfund med att jag vet hur jag vill att saker och ting ska vara i mitt liv. Jag vet hur jag vill att det ska kännas. Jag vet vad jag tycker om (dock inte alltid!) och jag vet vad jag inte tycker om.
Då tänker jag såhär: det borde väl inte vara så svårt att få det? ELLER?


Älskar färgen på bilden...alltså den röd-orange aktiga färgen, inte kattfärgen eller smörgåsfärgen.
Non c'è nessuno come te. Kan man tycka...eller känna också för den delen.
Jag är en väldigt känslig kille jag. Och väldigt självsäker i vissa stunder men i andra inte. Lite jobbigt. Jag får jobba på det helt enkelt!Stay Nicki // Cromeo

RSS 2.0