Hem eller hem?

Jag har två hem verkar det som.
Ett hem är i min lägenhet i Växjö, här är jag mestadels för mig själv. Lagar min egen mat, betalar min hyra. Dushar, äter, sover, pluggar, sitter vid datorn, pratar i telefon, städär. Här har jag vänner och skola också.
Mitt andra hem är i Grästorp, där är jag en del av en enhet, där jag själv försöker göra mitt yttersta för att passa in bland fyra rätt olika andra människor. Det brukar gå rätt bra, men på grund av många olika anledningar fungerar det ibland inte så bra. Men jag dör inte av det. Där har jag också vänner men ingen skola utan istället min familj.

Trevligt, trevligt.


Stay Home // Cromeo

Igjen och igjen, kan inte sluta.
FIN

Stay FIN // Cromeo

Född att dö.

Lana Del Rey - Born to DieSÅ bra att jag måste äta mina fötter. <3


Stay Rey // Cromeo

Vem kommer att älska mig?Sophia Somajo - Who's Gonna Love Me?

Stay Loving // Cromeo

Snön kom.

Snön kom som ett överraskad popcorn i mitten av Liseberg. Där ska det ju bara vara brända mandlar tänkte han. Eller så var det inte så utan det kändes lite mer som om blommor vissnade och kom till liv igen på en sekund. Bara en sekund. Eller mer, kommer inte riktigt ihåg. Försöker att minnas vad det var som fick min mage att vända på mig och mina ögon att tåras varje gång jag hörde en låt som handlade om det som hände runtomkring mig, och inuti mig.
Jag skulle vilja säga att jag mår som jag förtjänar, men jag förtjänar nog bättre.


Stay Godlike // Cromeo

RSS 2.0