Clare Maguire.

Kom hem igår. Var rätt bra. Förutom att jag märkte att jag och min moder båda hade mycket att berätta om, och när jag för första gången tyckte om att berätta om vad jag gjort så var hon så illa tvungen att babbla om allt hon gjort, bara under gårdagen. Medan jag hade fakta att berätta från hela veckan. Men men. Så är det ibland med föräldrar, man får inte sätta foten till. Kanske så kommer det sig från deras generation att äldre har företräde i diskussioner eller liknande. Vad vet jag?
Jag är bara en musikintresserad 19-årig som läst samhäll på gymnasiet och som har 1000 vänner lite varstans och som gillar att sitta vid sin dator, hitta på annorlunda saker, lyssna på människor, läsa intressanta böcker och umgås med människor som bryr sig om mig och som jag bryr mig om.

Marina Diamandis tipsade på hennes lilla hemsida om denna lilla musikbegåvade Clare Maguire från Storbritannien.

Sjukt bra låtar har hon, bra röst också. Hon är verkligen en diamant att polera, OM MAN NU SÄGER SÅ!
Det är sån här musik som jag blir glad av att höra!

Clare Maguire - Ain't NobodyStay Maguire // Cromeo

Hlmst eller Hlm?

Jag tror jag föredrar det förstnämnda, men det är lite långt. Äh, vem fan bryr sig?
Sitter på donken och är inne på internet för första gången med macen sen jag kom hit runt 11:00 i måndags. Känns som att jag varit här längre än vad jag egentligen har. Har övningskört 6 gånger redan. Rätt mycket, hjärnan blir rätt mör efter 3 lektioner på en dag. Men det ser ljust ut.
Yesterday I was like.....damn! I am never gonna get this license. errbody else drives much better than me.
But today I'm like......errrbody has been this bad when they first started driving, and they became better and are now able to drive all by themselves, so why can't I?


Ska gå till Hemköp för att köpa en tidning och balsam. Sen trafikskolan för att ytterligare träna på någon av deras datorer. Smell you later, förmodligen i morrn eller fredag. Byyyyeeeeee!


Stay Driving // Cromeo

Jonna.

http://theperiferia.tumblr.com/page/2

Min vän Jonna som hoppar från broar!

Stay Jumping // Cromeo

GaGa<3

Hon är mänsklighetens svar på Jesus.Stay in the Army Homos! // Cromeo

Three very special girls.

Jag har varit i Stockholm i 3 dagar, var hos Mala the Precious i Huddinge och träffade Jonna i alla delar av staden. Kändes det som iaf.
Igår bestämde jag mig för att åka till Frida en dag tidigare. Kändes som att det var det enda rationella. Eller för då blir det mer 50/50 och det känns mer fair.
Älskar verkligen Uppsala, den här staden är fabulous, iaf när solen skiner. :) Sitter och pluggar körkortsteori nu, går sådär, lyssnar hellre på GaGa och kollar runt på internet, som jag inte haft tillgång till på några dagar.

Snart blir det Grästorp, sen Trollhättan...sen Halmstad. :D blir nog bra det här, verkar det som.

Stay Away // Cromeo

Idag.

Idag har jag:

- Målat som fan
- Klippt gräset
- Kollat spansk film
- Laddat ner en massa musik
- Handlat
- Inte pluggat körkortsteori = bad!
- Ätit god mat


Och nu...en anna bra man!
Jens Lekman


Stay Lekman // Cromeo

Mörka ringar.

Alltså, dessa mörka ringar under mina ögon är inte så smickrande må jag säga! Det finns mycket som är jobbigt i livet, men inte så jobbigt som mörka ringar. Ack min arma själ!
Jag pysslar, målar, klipper, suger, bajsar, äter, lagar, donar, fixar, flyttar, tränar, springer, står, går, sitter. Men jag älskar inte. Det är nog mitt problem, men jag lider inte av det, inte alls. Allting är bra. Faktiskt.


Fotograf: Mark Peck Mezian


Fruktansvärt fina bilder! :)

Stay Fucking // Cromeo

Fin linje.

Det är en fin linje, fin linje. Mellan nöje och smärta.


FINA!

Jag kollar på TV och har nyss spelat tv-spel, försökte döda en snubbe 3 gånger, brukar alltid gå på första försöket, fett störande!
Finns så mycket här i livet som är värt kämpa för!

Stay Loving // Cromeo

Girls invented punk rock, not England.

Jag gillar när människor klär sig fint. Det är inte det att jag inte har något emot att de har kläder som jag inte finner njutbara för ögat, bara de är trevliga. Men en upplevelse blir så mer levande om ögat blir tillfredsställt. Tror jag.


Den där Bukowski vet hur man ska formulera känslor.

Jag har övningskört idag btw, landsväg i en timme cirkus. Kul.

Stay Chic // Cromeo

The history of Katy Perry and X1 Silver Steel.

Katy (Fucking) Perry har en ny skiva. Rätt bra! :D 4/5 tomtar får den av mig, för högsta betyg är svårt att få.

Katy Perry - Peacock


Min nya mobil är som att lära känna en ny människa. Den är annorlunda mot dem jag träffat förut och fungerar på ett helt annat sätt. Denna vill ha beröring, kommunikation på en högre nivå, men klarar säkerligen av situationer som mina andra alla skulle kunna göra.

Jag kallar honom....X1, för att inte bli förvirrad!

Stay Sony // Cromeo

RSS 2.0