Let us dance.

Ikväll smäller det till rejält skulle jag tro! Om allt går som planerat. Vilket det måste göra, annars blir det kalabalik! XD
Laddar upp lite med Rainbow Arabia och annan grym mysik som funkar när man ska bli lite varm i sinnet och i snoppen!
HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS, NI ÄR BARA FÖR GRYMMA IBLAND! :D
STAY NEW // Cromeo

Get together.

Morgondagen oroar mig inte. Trots att vi är minst 4 olika människor men 4 olika viljor och tankar. Jag ber till mina tomtar att vi ska komma överrens om något och jag ber till mina nissar att allt kommer gå vägen.
Jag måste även också tillägga att jag har väldigt fina vänner. Kom å tänka på det igår när jag skulle ta av mig mina strumpor. Jag är väldigt tacksam över att ni vill vara vän med mig. Eftersom jag ibland kan vara elak, ironisk och spydig. Men jag har andra sidor också, som ni kanske märkt! *host*
Snygga är ni också. Damn! Det är också tur att ingen av er är ful för då skulle det blivit lite awkward. Vi skulle inte liksom passa ihop på samma sätt som vi gör nu.
Jag är som en morot ibland.
Jag måste även tillägga att jag mår väldigt bra nu. Jag tror att det beror på 3 olika saker. God mat + nya tv-spel + nya kläder = supah dupah powah!
Okej.
Stay Super // Cromeo

Det är svårt att älska sig själv.

Vackraste videon jag sett på månader. Hämtad från den vackraste bloggen i världen.
Stay Listening // Cromeo

Förkyld Penis.

Ne men ärligt talat. Det skulle allt ha varit något? XD
Idag har jag haft ont i ryggen, ätit rester, lyssnat på Rihanna, varit Harry under hans andra år på sin skola, suttit här, bestämt mig för att åka till Gbg med Titti (but the question is...will we die? :O) och varit allmänt balanserad.
MMMMMMMMMMMmmmmmmmm.
När folk skrev eller sade så förr så blev jag irriterad men nu använder jag det själv rätt så mycket så jag har lärt mig att acceptera det på en helt annan nivå än tidigare! :D
Wiho! Blääähähh. Kråkanal.
Stay Crow // Cromeo

Photo.

Endel har talang helt enkelt!
Idag har jag sett på en utav världens bästa filmer och spelat ps2-spel. För det är sånt jag gör när jag har lov. Och äter förstås!
Stay Photo // Cromo

Jag är glad när jag inte lider.

Det borde du också vara. Tycker jag.
Du är full av möjligheter, kom ihåg det!
Varje dag innebär nya regler och nya chanser till förbättring.
Hoppa.
Juldagsfirande på Österbergsväg. Likadant varje år fast alltid med något eller någon ny. I detta fall var det kusin Sofias nya pojkvän Lars. En trevlig prick, inte alls farlig faktiskt.
Mina systrar drog rätt så tidigt, om jag jämför med mig själv (de = 19:15, jag = 22:30!) Men det gjorde mig inget, de är inte hela min värld. Typ.
ååhh. Har du sett Darling? Filmen alltså. Den var sjukt rolig. Hon som har huvudrollen gör sin roll riktigt bra och jag fann hennes karaktär sannerligen underhållande! XD hahaha tänk typ dryg-Carl goes--> kvinna + nonchalant. Så jävla rolig!
Taken by Trees - My Boys
Om de spelar sån här musik i himmelen vill jag dit!

Det snöar väldigt mycket ute. Skönt säger jag. Det var på tiden!
Stay Boy // Cromeo

það besta sem guð hefur skapað er nýr dagur.

"The best thing that God has created is a new day."

Jag tänkte att eftersom vi lever i en så materiell värld så kan jag ju kanske räkna upp vad jag fått i julklappsväg.

* Lykke Lis skiva, som jag ska byta ut eftersom jag olyckligtvis redan hade den (Topp 3 bästa julklappen 2009, så väldigt behövligt, me + music = love, Tack Heidi! Jag har dina klappar här hemma som du säkert redan vet och jag hoppas att du kommer gilla dem^^)
* Två små tavlor med fräcka människor som blundar.
* 1200 kr om jag inte minns helt fel.
* Handduk.
* Vantar.
* Julprydnad.
* Två böcker.
* Två Björn Borg kalsonger.
* Almenacka.
* Bio-check.
* En sån där liten almenacka man har i väskan.
* Två ps2-spel (Som jag köpt till mig själv! :D)

Ja det var nog allt. ^^
Om jag ska vara ärlig så skulle det här för typ 3 år sen vara alldeles för lite.
Men nu så har saker och ting förändrats och jag är väldigt nöjd och lycklig över att få så pass mycket saker, fastän jag kanske inte förtjänar dem.

Frida is gonna kil me when she sees this. But I don't give a shit! She gonna love me anywho! ^^


Stay Up // Cromeo

Jag tror att jag älskade dig.

Synd. För nu är det för sent.
Men nu ska vi inte vara ledsna utan glada för att det är julafton och då är alla glada och allting är frid och fröjd. Min mage är så full så att jag trodde att den skulle explodera när jag injicerade insulinet förut. Men jag överlevde. Tyvärr skulle jag säga nu, eftersom det är vääldigt jobbigt att vara såhär mätt. Jag får helt enkelt ta och skylla mig själv.
Öhm. Ja..
Musik är det enda som får mig att vilja. För viljan är det enda som får en att fortsätta, trots allt. :)
Människor är det finaste som finns. Faktiskt. Dessvärre är det också det fulaste som finns på jorden. Men det är det som är det fina. Hur de kombinerar varandra!
Ahh, ljuva frihet!
Stay Free // Cromeo

Blind, döv och kall.

En dag ska jag bli en sån som skriver låtar. Fina låtar. Låtar som får folk att gråta. Som får dem att minnas och relatera.
Jag ska kallas vid mitt namn. För det är det som jag är menad att bli kallad efter.
Jag ska prata så att de förstår och blir varma.

En dag ska jag sluta kräla på marken och ställa mig upp utan vapen och utan sköld.
Jag ska bli bländad av solen och solen ska jag blända tillbaka med min charm.
Jag ska ta av mig alla mina kläder och stå alldeles stilla i månskenet, för det gör de i filmer och böcker.

En dag ska jag älska, älska något eller något så mycket så att den/det går ner på sin bara knän och ber mig att sluta.
Jag ska blunda och le. För att jorden snurrar. Snurrar fastän den långsamt kvävs av hat från upplysta människor och barn.
Jag ska rädda fiskarna, hundarna och fjärilarna. För när de kom till jorden fanns inga bilar, inga hus och inga giriga varelser som såg efter att ta hand om sig själva och förökade sig som om det vore en tävling.

En dag ska jag sluta lyssna på alla som försöker få mig att tappa greppet om molnen och regnet.
Jag ska inte säga ett ord. Eller öppna min mun för den delen heller.
Efter det om jag tröttnar, ska jag hitta på ett språk som alla förstår och därför lyssnar på.

En dag..
Stay in One Day // Cromeo

Ropas.

Dessa pojkar har fint/fräckt/ballt hår och awesome/coola/ballaste kläderna. Jag dör lite. :)
Idag ska jag ringa ett samtal och baka pepparkakor med Frida och ja. That's all folks!
Stay Awesome! // Cromeo

Fête et Noël.

Igår slutade vi skolan för året och det var en helt okej avslutning. Det känns som om saker och ting nuförtiden är väldigt mediokert och jag känner mig varken ledsen eller glad. Men det är nog för det bästa. Har varit alldeles för mycket av en bergochdalbana och ja, ibland vill man bara hoppa av!
Detta kan ju också bero på att min mage är bättre och då uppskattar man verkligen att man är frisk och välmående. Det finns alldeles för många som inte värdesätter de bra sakerna i livet. Det är synd. För det finns många som har väldigt mycket bra saker i sitt. Men det är svårt att ignorera det faktum att man saknar något som kan vara så fint, eller vackert.
Sedan har vi blivit uppväxta med att livet är en tävling och man ska alltid vinna, oavsett hur man vinner så är vinsten det viktigaste.Eller hur?
Ja just det. Nisse hade fest igår. Det var kul. Många olika människor må jag säga. Kunde dock varit lite fler människor men det gick ändå. Patrik var rolig, Lovisa var galen, Amanda slogs (men var snäll emellanåt), Heidi var lite orolig och ljummen, Sarah var pratsam, Jessica var antastad, Moez var soft, Omar var överallt, Sandra var inte med, Nisse flög fram på moln. Ja, nu orkar jag inte räkna upp fler människor.
När jag dagen efter (idag!) vaknade upp hemma hos Heidi mådde jag otroligt nog bra. Det måste berott på att innan vi åkte åt pirogerna som Nisse gjort, drack vatten, åt chips och en apelsin. ^^
Stay Chipsy // Cromeo

Rude girl.

Kolla bara, sluta vela!
Stay Watching // Cromeo

Guld värd!

Den här tjejen är något av det grymmaste jag hört! :D Massa bra låtar sjunger hon!
Ellie Goulding - Under the Sheets (Baby Monster remix)
Det här är en remix som tyvärr är bättre än originalet, men hon är grym ändå! ;D

Bra dag för övrigt, förutom det faktum att jag somnade på bussen och åkte till Vara. Annars vare bra. ^^
Stay Under the Sheets // Cromeo

Hockey.

Sällan hittar man bra band. Jag har gjort det. Igen!
Hockey heter de och de är jätteväldans bra! :D Så är det!
Hockey - Learn to Lose
Jävligt bra text och snygg video! Gahhh!


Mycket att göra nu men jag är inte stressad, det är synd, man jobbar bättre då.
Ciao Banana pie!
Stay Icy // Cromeo

Tänk om Lucia pruttade.

Hahah! Seriöst, fan va kul det skulle vara! :D Hon står där på scen och de har precis sjungt färdigt en låt och det är knäpptyst och rätt som det är lägger lucian av en brakare!
Ne nu hände det något lustigt! Min mobil ringde med dolt nummer och en tjej som hette Isabella sa att hon var från Ungdom Mot Rasism (En organisation som jag varit medlem i ett antal år) Hon sa att mitt medlemskap gått ut och jag frågade om det kostade pengar, hon svarade att det inte gjorde det och jag fortsatte med att säga att jag inte är en så aktiv medlem, hon sa att man inte egentligen behöver vara aktiv eller bry sig speciellt mycket om vad de håller på med utan att vara medlem betyder att man ger dem sitt stöd. Jag bara: Ah men då kan jag vara medlem, hon sade att hon skulle fixa det åt mig och jag tackade! Sen var det över. Lite kul sådär ibland och prata med någon man aldrig pratat med förut på telefon.
Det här är brunhåriga Lovisa!

hm, festen blev väldigt lyckad i fredags btw! Fick intrycket av att det var rätt många som tyckte det med. Marina är månadens hjälte! (Om inte årets, hon har varit en mycket bra mamma det här året när jag tänker efter, får nog ta och ge henne något i gengäld)
Rihanna - Te Amo
Riktigt bra låt, skrev av texten på min bdb som du kanske har sett. Eller aa, inte riktigt som låten går men det jag skrev passar ändå.


Dricker glögg.
Stay Glögg // Cromeo

Hollywood infected OUR brains!

Vi är snart klara med filmen och den är nice. Tror jag. ^^ Får se vad klassen säger! ÖHHHH!! OKEJ? CP?! du där, käft, din jävla apsminkade negerkossa!

Snart ska jag gå hem, vet inte om de vet det men det gör inget! .) vi är bra vi elever! :) hiih

Jävligt kort inlägg idag. mne så äre!

Ha det!
Stay Shooting // Cromeo

The steps that we take!

Let it happen girl!
Let it happen, let go!

Det är mitt tips till dig!

Öhm. Idag har vi varit "sjuka" dvs. spelat in film och det var hur kul som helst! Jag är väldigt mycket emot att "vara sjuk" för att hinna med å göra något annat men ibland så får man bli lite bad och brejka lagarna, totalt!Öhm. Laleh får mig att tänka på vintern! Så därför får ni en låt av mig! Mysig är den! LYSSNA! (även om du inte gillar henne Heidi!)

Laleh - Hide AwayHa det!


Stay Away // Cromeo

Jag fann mig ensam.Jag tror att jag är bra på att vara ensam. Vilket är bra, eftersom hela livet är en ensam kamp mot sig själv, med sig själv, om sig själv och inuti sig själv.
Men ja. Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga ibland. Speciellt när jag tycker en sak, som jag vill följa, och sen känner en annan som krockar något kolossalt med det jag egentligen borde tycka. Så vad gör man? Förnuft eller känsla? (Jag kan också passa på å tillägga att förnuftet är mitt är mycket starkt då jag vet att mina känslor inte spelar så mycket roll när personen jag cirkulerar kring redan bestämt sig själv för något annat). Bara så ni vet!

Frida kommer hem snart (igen!)
Skolfest, polkagrisar, Viktoria 18 år + fest, matteprov, musik, engelskafilm, banken, julklappar, bloggar, FB, Bdb, juldagen, toalettpapper, kortison, finnar, blondera håret, motionera och sova.
Jag kanske hinner med å läsa något i min bok OM jag får tid. Ah just det! Kläm in äta och två prov till också. Då är vi alla nöjda. ^^

Jerking (fucking coolt ändå!)


Stay Jerkin' // Cromeo

I built a man made out of wood.

Then I decided to live in his chest for the rest of my life.

Florence, Marina och Natasha är väldigt speciella flickor som lever i England. Nej nu hittar jag på! Sluta Carl!

And even though I knocked you down, you're so much stronger than me.
So much stroooonger than MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Jag har lite ont i mina ögon. Mes yeux, donc. Mais, ca fait bien.
Fick min språktidning igår, det värmde.

Det känns som om ett stilla moln är inom mig och gör så att jag förblir lugn och håller mig någorlunda passiv. Eller kanske inte passiv, men anti-aktiv, på något sätt.
Det finns så fina människor här i vår värld, synd att de gömmer sig bakom sopsäckar och cement. De skulle kunna förändra världen, som jag ska göra. Snart.

Jag hittar ibland pengar i mitt rum. Det är kul. För det förväntar jag mig inte göra ska du veta. :)
På 1800-talet hade folk en massa roliga namn, såsom Amatterlia, Bändig, Dyggve, Nygåfvina, Ovala, Xavoria. Det känns som om folk inte heter det längre, det är synd. Mycket roliga namn faktiskt.Stay River // Cromeo
Help me, help you.

Hej!
Jag brukar ha mycket hopp i människor och i tro på allas godhet. Men idag tvivlar jag, något fruktansvärt. Det är beklagligt. Jag visste inte att det fanns så mycket negativ energi och tvivel i andra människor som jag anser stå rätt så nära. Jag är både chockad och ledsen faktiskt. Inte arg som jag skulle vilja vara, men arg är inte min grejj, jag är mer besviken och ledsen, utan att det tär på mig alldeles för mycket.

Som tur är är jag ensam hemma ikväll. Det underlättar det hela något avsevärt.
Nu är det bara 12 dagar kvar till Frida kommer hem. ^^
Annars känns saker och ting helt okej. Eller egentligen inte, men jag orkar inte klaga, faktiskt.

Älskar den här låten! Du lyssnar! NU! annars jävlar! (arg smile)
Florence + The Machine - You've Got the Love

Vad ska du annars göra?


Stay Trying // Cromeo

Hollywood infected your brain.

Jag känner mig faktiskt som nummer 1. För nu är det mycket igång, men så är det om man vill ligga på topp.
"Du kan alltid bli en nummer ett. Känns början svår så vet du hur det går."

Och på tal om nummer ett! Marina and the Diamonds har släppt en ny låt med en video därtill.

Marina and the Diamonds - Hollywood


"American Queen is the American dream.

Hollywood infected your brain, you wanna kiss it in the rain"


Det ser ljust ut.
Inomhus.

Mina skivor är riktigt bra än så länge. (Köpte Maskinens nya skiva och Empire of the Sun's skiva, fett värt!) Mina julklappar till mig själv. Jag är värd dem.

Stay Machine // Cromeo

RSS 2.0